Me olemme Buorre

Buorre tarkoittaa hyvää.

Haluamme tehdä hyvää liiketoiminnallenne. Siinä auttaa kokemus B2B- ja B2C-myynnistä, liiketoimintaosaaminen ja kyky olla aidosti mukana vaikka jo alkumetreiltä asti. 

Ammattilaisistamme koostuva erinomaisen hyvä mikstuura toteuttaa silmää, aikaa ja käyttöä kestäviä ratkaisuja. 

Olemme asiakaspäälliköitä, markkinoinnin strategisia suunnittelijoita, digivelhoja, teollisia muotoilijoita, graafisia suunnittelijoita, valokuvaajia, sisällöntuottajia, copywritereita, 3D-animaattoreita, käyttöliittymä- ja pakkaussuunnittelijoita ja koodareita.

Buorre pähkinänkuoressa

Me olemme Buorre

Perustettu 2007

Henkilöstö: 29

Luottoluokitus: AA

Toimistot: Helsinki, Vaasa, Kokkola, Seinäjoki

Arvomme

01

Rohkeus

tarkoittaa meille rohkeutta olla visionäärejä ja rohkeutta haastaa. Jokainen työntekijämme tuo näkemyksensä ja osaamisensa rohkeasti asiakkaan käyttöön ja uskaltaa tarvittaessa olla eri mieltä. Tämä asenne ajaa meitä jatkuvaan haastamiseen – parempiin tuloksiin ja parempaan huomiseen. Rohkeutta on myös Buorren toinen arvo, Avoimuus.

02

Avoimuus

on yksi rohkeuden korkeimmista muodoista. Olemme avoimia uusille ideoille ja ajatuksille. Pidämme toimintamme avoimena asiakkaitamme kohtaan: he saavat halutessaan avaimet tiedostoihin, projektien ajankäyttöön ja analytiikkaan. Avoimuus on rehellisyyttä. Teemme parhaamme toistemme ja asiakkaidemme eteen ja uskallamme avoimesti näyttää sen toteutumisen.

03

Vastuullisuus

on ymmärtää, että toimintamme vaikuttaa ympäröivään todellisuuteen, ja tahtoa vaikuttaa siihen positiivisesti. Kannamme vastuun työmme laadusta ja tahdomme kohdella toisiamme ja asiakkaitamme hyvin. Ymmärrämme työmme merkityksen asiakkaamme liiketoiminnalle ja viemme sitä vastuullisesti positiiviseen suuntaan.

Ajankohtaisia kuulumisia

Ota
yhteys