Tehdään yhdessä hyvää!
Hae mukaan Buorren pro bono -ohjelmaan.

Buorre sekä tarkoittaa että tekee hyvää, ja taas on tullut aika näyttää se myös konkreettisesti. Buorren pro bono -ohjelmassa valjastamme markkinointitoimistomme laajan osaaminen osaksi yhteistä hyvää. Haemme kahta yhteiskuntavastuullista, voittoa tavoittelematonta yritystä tai järjestöä laajamittaiseen, noin 30 000 euron arvoiseen yhteistyöhön vuosille 2019-2020, jolloin annamme meidän aikaa ja osaamista yhteisen hyvän puolesta. Ohjelman on määrä alkaa syksyllä 2019.
 
Kuten toimiston nimikin jo kertoo, Buorre on tehnyt hyvää aina. Se näkyy erityisesti asiakkaidemme liiketoiminnassa ja sen kasvussa, mutta näinä maailman aikoina haluamme, että se heijastuisi voimakkaammin myös omaan yhteiskuntaamme. Arvojemme mukaisen rohkeuden, avoimuuden sekä vastuullisuuden myötä olemme varmoja, että yhteistyössä asiakkaidemme kanssa meillä todella on mahdollisuus muuttaa maailmaa ja tehdä siitä vähän parempi.
 
Buorrella olemme yhtenäinen joukko alan huippuosaajia, kuten ahkeria projektipäälliköitä, cooleja copywritereita, graniitinkovia graafikoita ja mahtavia markkinointistrategeja. Jokainen henkilökuntamme jäsen tarttuu toimeen suurella sydämellä, valmiina jakamaan ammattitaitoaan yhteiseen hyvään.
 
Viimeisimpänä pro bono -työnämme olemme toteuttaneet näyttävät ja informatiiviset verkkosivut alppihiihtäjä Samu Torstille. Voit tutustua Torstin verkkosivuihin sekä muihin tekemiimme töihin tästä.
 

Kuinka haet mukaan pro bono -ohjelmaamme? 

 
Jos kiinnostuitte pro bono -ohjelmamme mahdollisuuksista, lähettäkää avoimet hakemuksenne osoitteeseen hyvaa@buorre.fi 31.05.2019 mennessä. Valitsemme hakemusten ja haastattelujen perusteella kaksi sopivinta asiakasta ohjelmaan.
 
Hakemuksessa tulisi avata organisaationne toimintaa sekä tavoitteita ja kertoa, kuinka Buorre voisi auttaa niiden saavuttamisessa. Avoimen hakemuksen voitte tehdä esimerkiksi Seidatilla tai Powerpoint-esityksen muotoon.
 

Kriteerit asiakkaiden valintaan:

-Teette yhteiskuntavastuullista, voittoa tavoittelematonta työtä
-Avoin yhteistyö on teille luontaista
-Toiminnallanne on selkeät tavoitteet
-Tiedätte, mitä yhteistyöllä haluatte saavuttaa
-Olette myös itse valmiita käyttämään aikaa ja vaivaa yhteistyöhön
 
 

Kuinka hakuprosessi etenee?

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä. Mielestämme sopivimpien ehdokkaiden kanssa järjestämme yhteiset keskustelutilaisuudet, joiden pohjalta teemme lopulliset päätökset kevään/kesän 2019 aikana.
 
Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa COO Tomi Rinne tomi.rinne@buorre.fi.
 
Onnea hakuun ja lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lue lisää pro bono ohjelmasta
 

Buorre on digi- ja markkinointitoimisto, joka keskittyy liiketoiminnallisiin
tuloksiin tähtäävään konsultointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Toimintaa ohjaavat
selkeät tavoitteet ja mittarit. Buorren toimistot sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa, työllistäen 30 alan ammattilaista, joiden yhteinen missio on tehdä hyvää asiakkaiden liiketoiminnalle.
Ota
yhteys