Buorren toimitusjohtaja Sami Kulla siirtyy Lead Digital Strategistiksi

Lisää Kullanarvoista aikaa digistrategioihin – Buorren toimitusjohtaja Sami Kulla siirtyy Lead Digital Strategistiksi


Business Design -toimisto Buorren toimitusjohtaja Sami Kulla siirtyy omasta toiveestaan yhtiön Lead Digital Strategistiksi. Roolin muuttumisen myötä Buorre kykenee tarjoamaan asiakkailleen entistä enemmän kullanarvoista digitaalista liiketoimintaosaamista. Vastuun yhtiön operatiivisesta johtamisesta ottaa Helsingin toimiston vetäjä Tomi Rinne. Uuden toimitusjohtajan valintaprosessi on käynnistetty.


“Viimeisen parin vuoden aikana Buorre on jatkanut kasvamista, parantanut kannattavuutta ja olemme muuttuneet markkinointi- ja designtoimistosta Business Design -toimistoksi. Olemme onnistuneet kasvattamaan uutta osaamista ja jakamaan vastuuta entistä laajemmalle joukolle“, kertoo yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Paulus Perkkiö.

Buorren tulevaisuus näyttää valoisalta. “Tavoittelemme pääsyä yhä syvemmälle asiakkaiden liiketoiminnan prosesseihin ja auttamaan yrityksiä yhdistämään voimallisemmin markkinointia, myyntiä ja tuote- ja palvelukehitystä. Jatkossa pystyn käyttämään hallinnollisista töistä vapautuvan ajan asiakkaidemme sähköisen markkinoinnin strategioiden kehittämiseen”, Sami Kulla kertoo.

Buorren hallitus on aloittanut uuden toimitusjohtajan valintaan liittyvät toimenpiteet. “Meiltä lähtee jo nyt laskuja jatkuvasti ympäri maailmaa, ja henkilöstömme on kansainvälistä, joten nämä asiat tulevat painottumaan seuraavan toimitusjohtajan valinnassa” päättää Perkkiö.

Buorre työllistää noin 30 henkeä Vaasassa, Helsingissä, Seinäjoella ja Kokkolassa. Yhtiö tekee liikevaihtoa noin 2 m€, ja tavoitteena on tulevien vuosien aikana ylittää 5 m€:n raja. Buorren kanssa samaan konserniin kuuluu erittäin voimakkaassa kasvussa oleva Seidat Oy. Koko konserni työllistää yhteensä yli 40 henkeä.


Lisätiedot

Paulus Perkkiö
hallituksen puheenjohtaja, Oy Buorre Ab
050 3249248, paulus.perkkio@buorre.fi
Ota
yhteys