Mainos- ja designtoimisto Buorren väki järjestää tänä vuonna toisen taidenäyttelynsä. Mitä tapahtuu, kun Buorren toimisto hiljenee? Mistä buorrelaiset ammentavat energiaa ja inspiraatiota työhönsä?
Näihin kysymyksiin saat vastaukset Ateljé Tornissa 20.2.–11.3.2018. Taidettaan esittelevät tällä kertaa

Sanna Sillanpää, art director. ”Minua inspiroivat luonto ja ihmisen mieli. Inspiroivin hetki on se, kun ehdin ajatella kauemmin kuin puoli tuntia ilman keskeytystä. :)”

Aaron Joensuu, digital artist. ”Minua inspiroivat kaikenlaiset luonnonilmiöt, fysiikan lait ja silmän fysiologia. Inspiroivaa on ajatella, että tuore lumi on yksi maailman kirkkaimpia materiaaleja, mutta täysin valkoinen sekään ei ole. Inspiroivaa on myös kaikenlaiset ihmiskontaktit, ja ihmisen kyky oppia uutta.”

Eeva Hotta, graphic designer. ”Musiikki ja ruoka ovat ehtymättömiä inspiraation lähteitä. Sipulia bossa novan tahdissa pilkkoen mieli rauhoittuu ja sielu saa ravintoa. Musiikki vei maalaukseni kauas avaruuteen ja työt on nimetty niitä inspiroineiden biisien mukaan.”

Hannele Alanko, art director. ”Minua inspiroivat itsensä äärirajoille asettaminen ja uuden kokeminen. Uskominen ja selviytyminen. Sitkeys ja vaikeuksien voittaminen. Usko ja luottamus, joka voittaa epävarmuuden ja pelon. Elämän uskomaton kauneus. Rakkaus.”

Noora Lehto, graphic designer. ”Minua inspiroivat kontrastit ja vastakkainasettelu. Musta ja valkoinen. Perusasetelma, joka on kaikille niin kovin tuttu. Yksinkertainen ja pelkistetty, mutta samalla niin synkkä ja silti puhdas. Inspiraatio voi kummuta mitä pienimmästä mustasta pisteestä, kun sitä tarpeeksi ihmettelee - se löytää etsijän kun sen aika on.”

Päivi Tuomisto, copywriter. ”Inspiroivaa on oma sisäinen hiljaisuus, siitä kumpuaa milloin mitäkin. Tajunnanvirtaa, liikettä, luomisen iloa. Joskus se ilmentyy, joskus jää vain hautumaan.”

Sara Sillanpää, account manager. ”Minua inspiroivat vesi ja sen tuoma painottomuuden tunne. Saan energiaa uinnista ja vauhdikkaan treenin kipeyttämät lihakset tuovat lisää virtaa. Inspiroivia ovat myös ihmiset, jotka elävät sydämelleen rehellisesti.”

Picture: 
External ID: 
335489040270220
Ota
yhteys