Buorre lyhyesti

Perustettu

2007

Henkilöstö

31

Luottoluokitus

AAA

Palkinnot

x4

Toimisto

Vaasa

Toimisto

Helsinki

Nöyrä ja rohkea visionääri

Buorre on nöyrä ja rohkea visionääri, joka haastaa asiakasta parempiin tuloksiin muotoilun ja markkinoinnin keinoin. Buorren toimintafilosofiana on aina ollut liiketoiminnallisen hyödyn tuottaminen asiakkaalle. Pyrkiessämme tätä tavoitetta kohden, nojaamme seuraaviin ydinarvoihin: Rohkeus, Avoimuus ja Nöyryys.

Rohkeus

Rohkeus

tarkoittaa meille rohkeutta olla visionäärejä ja rohkeutta haastaa. Jokaisen työntekijämme tehtävänä on tuoda näkemyksensä ja osaamisensa rohkeasti asiakkaan käyttöön. Rohkeuteen tiivistyy myös uskallus olla omaa mieltä ja eri mieltä. Tämä asenne ajaa meitä jatkuvaan haastamiseen – parempiin tuloksiin ja parempaan huomiseen. Rohkeutta on myös Buorren toinen arvo, Avoimuus.

Avoimuus

Avoimuus

on yksi rohkeuden korkeimmista muodoista. Olemme avoimia uusille ideoille ja ajatuksille. Pidämme toimintamme avoimena asiakkaitamme kohtaan. Asiakkaamme pääsevät aina käsiksi projektien kansioihin tiedostoineen, sekä voivat tarkastella projekteihin kuluneita tunteja ja tekemistä reaaliajassa. Avoimuus on rehellisyyttä. Teemme kaikkemme toistemme ja asiakkaidemme eteen ja uskallamme avoimesti näyttää sen toteutumisen.

Nöyryys

Nöyryys

on osa suomalaista kansanperintöä. Meillä nöyryys liittyy korkeaan työmoraaliin ja yritteliäisyyteen, sekä siihen kuinka olemme nöyrästi jämäköitä. Emme kukkoile ja pullistele, vaan parannamme asiakkaittemme liiketoimintaa yhteistyössä nöyrillä mielin.

Buorre on saamenkieltä ja tarkoittaa hyvää.

Soita
meille