Tuotamme asiakkaillemme liiketoiminnallista arvoa

Me Buorrella keskitymme aina tekemään ratkaisuja asiakkaidemme parhaaksi. Yrittäjämäinen asenne näkyy jokaisen työntekijän otteissa ja tekemissämme asiakasprojekteissa. Seuraavien ominaisuuksien ansiosta me ja asiakkaamme menestymme tiukassa kilpailussa markkinoilla.

Myynnin prosessit

Ymmärrämme myynnin prosesseja

Yksi Buorren ehdottomista vahvuuksista on myynnin prosessien ymmärtäminen. Kokemuksemme eri toimialoilta sekä b2b- ja b2c-myynnistä luovat vankan perustan asiakasprojektien menestykselle.

Asiakassuhteet

Toteutamme kaupallisesti menestyviä ratkaisuja

Pelkkä tyylikäs pakkaus tai näyttävä kotisivusto ei riitä. Autamme asiakkaita myös saamaan tuotteita kauppojen hyllyille ja oikeita kävijöitä. Asiakkaamme kertovat ratkaisujemme olevan kaupallisesti menestyviä. Tarinoita on useita — soita niin kerromme lisää.

Laaja osaaminen

Laaja osaaminen

Buorre tarjoaa asiakkailleen laajan skaalan osaamista. Sujuvan projektinjohdon lisäksi meillä on avuksesi niin markkinoinnin strategisia suunnittelijoita, teollisia muotoilijoita, graafisia suunnittelijoita, käyttöliittymä- ja pakkaussuunnittelijoita kuin koodareitakin.

Trendit

Tunnistamme trendit

Seuraamme aktiivisesti mitä maailmalla tapahtuu ja olemme osaltamme luomassa trendejä. Tunnistamme trendit ja käytämme niitä sujuvasti kunkin asiakkaan liiketoimintaan sopivalla tavalla. 

Kovia tekemään

Olemme uutteria innovaattoreita

Buorren porukka on kova tekemään töitä. Sen lisäksi innovoimme asiakkaillemme uusia tapoja esittää ja toteuttaa asioita. Pysymme muuttuvan maailman eturivissä, pitäen tehtävän kirkkaana mielessä, jotta pääsemme tuloksekkaisiin ratkaisuihin.

Resurssit

Joustavat resurssit

Resurssit eivät lopu Buorrelta kesken. Talossamme työskentelee tekijöitä useilta eri osaamisalueilta. Laaja osaajajoukko tekee mahdolliseksi myös resurssien joustavan käytön.

Asiakassuhteet

Tyytyväiset asiakkaat & pitkät asiakassuhteet

Näyttönä osaamisestamme ja sitoutumisestamme ovat pitkät asiakassuhteet ja tyytyväiset asiakkaat. Viimeisimmän asiakastyytyväisyysmittauksen mukaan joka toinen asiakkaamme on ehtinyt suositella meitä eteenpäin ja valtaosa kertoo suosittelevansa.

Soita
meille