Ravintola 1H+K

Makuelämyksiä uudella ilmeellä höystettynä

Ravintola 1h+k on viihtyisä skandinaavinen bistroravintola Vaasan keskustan sydämessä. Heidän herkulliset annoksensa koostuvat lähellä tuotetuista raaka-aineista, eurooppalaisten viinitilojen ja panimoiden viiniparhaimmistojen kera tarjoiltuina. Ravintola 1h+k:n ruoka- ja juomalista uudistuu neljästi vuodessa, tarjoten asiakkaille jatkuvasti mielenkiintoisia, uusia makuyhdistelmiä. Heidän menunsa suunnitellaan aina kauteen parhaiten sopivien raaka-aineiden ympärille.
 

Uusi verkkosivu houkuttelee asiakkaita herkkujen ääreen

Ravintola 1h+k:n verkkosivut saivat kesän aikana uuden ilmeen pintaansa ja samalla sivuston rakennetta muutettiin vastaamaan enemmän illallisvieraiden tarpeita. Tämän vuoksi sivustolle rakennettiin uutuutena pöytävaraustoiminto, jonka asiakkaat ovatkin ravintolan iloksi jo löytäneet käyttöönsä – muutaman kuukauden aikana yhteydenottoja on tullut jo useampi sata. 

Osana uudistusta myös sivuston SEO- ja metatekstit viilattiin kuntoon, jonka seurauksena ravintolan sijoitus hakukonetuloksissa myös parani. Tämän lisäksi ohjaamme ihmisiä Ravintola 1h+k:n uudelle sivustolle digimarkkinoinnilla, jonka kuva-, teksti- ja videosisällöt ovat niin ikään meidän käsialaamme.

 

Verkkosivupäivityksen jäljiltä myös Ravintola 1h+k:n ruokalistan ilmettä kehitettiin eteenpäin. Tavoitteena oli yhtenäinen ilme verkkosivujen kanssa sekä asiakaskokemuksen parantaminen. Aiemmasta menusta poiketen jälkiruoat saivat rinnalleen makeat viinit, liköörit ja konjakit, kun muu juomapuoli esitellään pääruokien yhteydessä, tavoitteena helpottaa niin asiakkaita kuin henkilökuntaa illan viimeisten valintojen kanssa. Ruokalistaan lisättiin samalla myös muutama sivu, jolloin menuun saatiin mukaan kuvia ravintolan herkullisista annoksista.

 

Buorre - Ravintola 1h+k uusi menu
Buorre - Ravintola 1h+k uusi menu
Olemme luoneet Ravintola 1h+k:lle myös tarinan, joka toteutettiin haastattelemalla ravintolan omistajia. Tarinasta välittyy yrittäjien toimintafilosofia ja ravintolassa vallitseva lämminhenkisyys. Tarinasta tehtiin nostoja, joita käytettiin menun takasivulla ja yrityksestä kertovissa postereissa.
 
 Buorre
Ota
yhteys