ABB

Buorre muotoilemassa ABB:n kytkimiä

ABB:n jatkaessa OTDC -tuoteperheen laajentamista Buorre vastasi uuden kytkimen ja lisätarvikkeiden muotoilusta. Pääasiassa aurinkovoimaloissa käytettävä tasavirtakytkin OTDC 400 jatkoi aiemmin yhdessä luotua tuoteperheen muotokieltä. Muotoilun avulla tuotteeseen tuotiin vahvaa modernia ulkonäköä ja hallittua erottuvuutta ABB:n AC-kytkimistä.

”Projekti oli hyvin hallinnoitu ja lopputuloksena syntyi ABB:n komein kytkin! Buorre pystyi reagoimaan nopeasti projektin aikana tulleisiin uusiin tarpeisiin pysyen silti sovituissa aikatauluissa."

Juha Soldan, Project Manager, ABB Oy

Tehokasta työntekoa muotoilun tuloksena

ABB Breakers and Switches halusi Buorrelta apua uuden kytkimen muotoiluun. OTDC32-kytkintä käytetään tasavirran luotettavaan katkaisemiseen pääasiassa aurinkosähkösovelluksissa. Tuotesuunnittelussa otettiin huomioon kytkimen käyttöympäristö, jonka vuoksi kytkimen ilmeeseen haluttiin liittää kehittyvän energian mielikuvia, kuten korkea teknologia, raikas ilme ja nykyaikaisuus. Projektin teki haasteelliseksi pienen koon ohella kytkimen tekniset ominaisuudet, jotka sanelivat tiukat ehdot muotoilulle. Tekniikan vaativat haasteet onnistuimme yhteistyöllä kuitenkin selättämään, ja OTDC-kytkin onkin erinomainen esimerkki siitä, kuinka muotoilulla voidaan konkreettisesti helpottaa ja nopeuttaa työntekoa.

”Erittäin teknisessä ja ulkomitoiltaan tiukasti määritellyssä tuotteessa muotoilulle ei ole paljoa liikkumatilaa, mutta Buorren rooli ulkopuolisena sparraajana palveli täysin tarkoitusta tavoitellun ilmeen löytämisessä. Lopputulos on mainio."

Oskari Uitto, Product Manager, ABB Breakers and Switches


”Projekti oli hyvin hallinnoitu ja lopputuloksena syntyi ABB:n komein kytkin! Buorre pystyi reagoimaan nopeasti projektin aikana tulleisiin uusiin tarpeisiin pysyen silti sovituissa aikatauluissa."

Juha Soldan Project Manager, ABB Oy

Lisää referenssejä

Pysy mukana kehityskulussa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla markkinoinnin, digipalveluiden ja muotoilun uutisista. Lupaamme inspiroida ja innostaa, emme täyttää sähköpostiasi turhaan!