Buorre

Ihmisläheistä oikeusapua luovalla ilmeellä   


Yli 30 vuotta sitten perustettu Asianajotoimisto Harry Träskbäck Oy palvelee yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa. Yrityksen toiminta perustuu hyvään asiakaspalveluun ja asiakkaan kuuntelemiseen. 
 Buorre
Buorre suunnitteli Träskbäckille uuden logon, joka muistuttaa Harry Träskbäckin nimikirjoitusta. Asiakkaan luonnoksen pohjalta suunniteltiin näyttävä, omaperäinen ja tavanomaisista asianajotoimistoista poikkeava logo. Buorre toteutti Träskbäckille logon lisäksi myös yleisilmeen, sekä käyntikortit ja viestinnässä käytettävän asiakirjapohjan.
 Buorre
Träskbäckin verkkosivuja varten otettiin yrityksen henkilöstöstä valokuvat, joiden avulla asianajotoimiston ihmisläheisyys välittyy myös asiakkaille.
 Buorre
Asianajotoimisto Träskbäck halusi uudistaa verkkosivunsa ja erottua niiden avulla kilpailijoistaan. Samalla se halusi kertoa asiakkailleen olevansa ihmisläheinen asianajotoimisto. Buorre suunnitteli ja toteutti Träskbäckille modernit ja täysin uudenlaiset sivut. Träskbäckin asianajotoimisto erottuu kilpailijoistaan edukseen Buorren tekemillä uskottavilla ja ammattimaisilla verkkosivuilla: sivut ovat selkeät ja yksinkertaiset, mutta silti näyttävät. 
 Buorre
Ota
yhteys