Buorre

Teollinen muotoilu

BMH Technology Oy on vakiintunut yritys joka on erikoistunut mm. kiinteän polttoaineen käsittelyjärjestelmiin voimalaitosten tarpeisiin. BMH:ssa painotetaan tekniikan kehittämistä ja prosessien sekä laitteiden valmiuksia vastata kasvaviin vaatimuksiin. 

 

BMH halusi Buorren kehittämään uuden Tyrannosaurus -murskaimensa muotoilua. Jätemurskaimen ulkonäköön haluttiin panostaa, jotta se vastaisi laitteiston teknisiä ominaisuuksia ja kuvastaisi paitsi murskaimen voimaa ja laatua, myös ympäristömme tärkeyttä. Buorren muotoilutiimin avulla murskaimelle luotiin ulkoinen muotokieli sekä värimaailma, jossa kohtaavat tyylikkyys, laadukkuus ja aggressiivisuus. Buorre myös toteutti myynnin ja markkinoinnin käyttöön näyttäviä visualisointeja murskaimesta. Myyvät ja havainnolliset kuvat ovat keskeisessä roolissa myös silloin, kun kaupataan maailman suurinta murskainta, joka tuhoaa miljoonien ihmisten jätteet tulitikkuaskin kokoiseksi kierrätyspolttoaineeksi.

 Buorre

”Buorre löysi nopeasti suunnan suunnitteluprosessissa, ja heidän ammattitaitonsa teollisen muotoilun alalla auttoi koko projektin läpivientiä. Yhteistyömme jatkuu edelleen."

Ville Hakanperä, R & D Manager, BMH Technology Oy

 Buorre
Ota
yhteys