Vaasalainen Bobicompany Oy valmistaa postilaatikkoja. Vuonna 1991 perustetun perheyrityksen tuotteet ovat saavuttaneet vahvan aseman markkinoilla: kansainvälinen merkkituote Bobi on Suomen lisäksi suosittu useissa maissa ympäri maailman. Kuperapäinen Bobi®-postilaatikko on tuotesuojattu Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa sekä maailmalla. Bobicompanyn kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Buorre suunnitteli Bobin uutuustuote Bobi Bella -postilaatikon muotoilun ja mekaniikan. Bobi Bella on Bobicompanyn ensimmäinen muovinen postilaatikko. Bobicompany halusi teräksisten postilaatikoidensa rinnalle uuden tuotteen ja muovisella, hieman edullisemmalla vaihtoehdolla oli tarkoitus tavoittaa uusia asiakasryhmiä ja lisätä myynnin volyymia.

Buorre suunnitteli yhteistyössä asiakkaan kanssa pientaloympäristöön sopivan postilaatikon, joka on helppo asentaa. Käytännöllisen ja tyylikkään muotoilun omaava reilunkokoinen postilaatikko on helppo tyhjentää ja täyttää. Suomessa valmistettu postilaatikko on tehty pakkasenkestävästä UV-suojatusta polypropeenista, mikä takaa postilaatikolle pitkän käyttöiän. Bobi Bellan voi halutessaan myös lukita, kuten muutkin Bobin postilaatikot. Bobi Bella on suunniteltu eurooppalaisen postilaatikkostandardin mukaiseksi sekä tilaavuudeltaan että turvallisuudeltaan ja tuote on myös mallisuojattu Euroopassa. Buorre toteutti Bobi Bellan muotoilun ja mekaniikkasuunnittelun alusta loppuun asti aina suunnitteluvaiheesta valmiiksi tuotteeksi asti.

Katso muita referenssejämme:

Videotuotanto

Kuvamuisto

Lue lisää
abb video thumb
Videotuotanto

ABB

Lue lisää
Mekaniikkasuunnittelu, Teollinen muotoilu

ABB

Lue lisää
ABB Breakers & Switches
Teollinen muotoilu

ABB Breakers & Switches

Lue lisää

Soita
meille