HUS – Uusi lastensairaala

Animaatiototeutuksia Uudelle lastensairaalalle

Uusi lastensairaala on Helsingin Meilahdessa sijaitseva lasten vaativaan sairaanhoitoon erikoistunut sairaala, joka otettiin käyttöön syyskuussa 2018. Uudessa lastensairaalassa hoidetaan potilaita vastasyntyneistä 15-vuotiaisiin. Buorre sai kunnian olla mukana sairaalahankkeessa toteuttamalla lastensairaalalle kaksi upeaa animaatiovideota.


Animaatiot alusta loppuun Buorren käsialaa

Ensimmäisellä animaatiolla avataan, kuinka jokaisen vuodeosastopotilaan käytössä oleva monipalvelujärjestelmä toimii, ja mitä toinen toistaan hienompia ominaisuuksia se sisältää. Toisessa animaatiossa käydään läpi lapsiystävällisellä otteella Uuden lastensairaalan potilasilmoittautuminen, joka tehdään näppärän ajanvarausjärjestelmän avulla. Yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltujen ja käsikirjoitettujen animaatioiden käytännön toteutus on kokonaan Buorren käsialaa – jopa Naava-ketun huikea ääninäyttelijä löytyi omasta takaa.

Animaatioiden päähahmo Naava-kettu on helposti lähestyttävä ja rohkaiseva hahmo, joka saa lasten mielenkiinnon heräämään. 


Animaatiot tekevät sairaalakäynnistä seikkailun

Animaatiot on tehty suurella sydämellä sairaalan pienille potilaille. Animaatioiden ensisijainen tavoite on hälventää sairaalaan liittyviä pelkoja ja tehdä lasten sairaalakokemuksesta ennemminkin innostava seikkailu. Samalla haluttiin avata mahdollisimman selkeällä ja lapsiystävällisellä tavalla, kuinka Uuden lastensairaalan prosessit toimivat käytännössä. 


Ja kuten alla olevista lopputuloksista on nähtävissä asetettuihin tavoitteisiin päästiin erinomaisesti. Kohdeyleisön keskuudessa animaatiot ovat saaneet mainion vastaanoton.


Lisää referenssejä

Pysy mukana kehityskulussa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla markkinoinnin, digipalveluiden ja muotoilun uutisista. Lupaamme inspiroida ja innostaa, emme täyttää sähköpostiasi turhaan!