Keko-kellarit pääkuva Buorre

Markkinointimateriaalit

Verkkosivut

Visuaalinen ilme

Keko-kellarit valmistaa moderneja maakellareita ja -saunoja, joissa on otettu huomioon perinteisyys ja käytännöllisyys. Suomalainen yritys tarjoaa maakellareita ja -saunoja tarvittaessa asennuspalveluineen avaimet käteen -periaatteella.
Keko-kellarit Fontit Buorre
Keko-kellarit Kuvitus Buorre

Ilme

Keko-kellarit oli suunnitellut valmiiksi tuotekonseptin ja luonnoksia maakellareista ja -saunoista, mutta tarvitsi apua tuotteiden markkinoinnissa ja visuaalisessa ilmeessä. Keko-kellarit ja Keko-saunat olivat täysin uusia tuotteita, joiden markkinoinnissa tarvittiin uusi markkinoita houkutteleva ilme ja ulkoasu. Buorre suunnitteli ja toteutti Keko-tuotteiden koko visuaalisen ilmeen. Konsepti sisälsi yrityksen logon, ilmeen, kuvamaailman, tyylin, sekä kellarin 3D-visualisointeja. Keko-kellareiden visuaalinen ilme syntyi käytännössä parissa päivässä. Buorre teki myös Kekon saunabrändille Keko-saunalle oman ilmeen ja brändin samalla tyylillä.
Keko-kellarit Verkkosivut Buorre

Verkkosivut

Keko-kellareille tehtiin ammattimaiset verkkosivut, Buorren suunnittelemalla logolla ja grafiikalla kuvitettuna. Sivuilla asiakas voi tutustua kellareihin havainnollisten rakennekuvien avulla. Selkeiltä ja tyylikkäiltä verkkosivuilta löytyy myös kaikki tarvittavat tiedot Keko-kellareista.
Keko-kellarit Yleis Buorre

3D visualisoinnit

Buorre suunnitteli Keko-kellareille koko niiden visuaalisen ilmeen, johon sisältyi myös kellareiden 3D-visualisointi. Buorre toteutti visualisoinnit asiakkaan käsin piirtämien mittakuvien pohjalta.

Esitteet

Buorre on tehnyt uusille Keko-kellareille myös myyntiesitteitä. 

 

 

”Työt aloitettiin Buorren kanssa aamulla ja illalla minulla oli käsissäni logo, nettisivuluonnokset ja alustava rakennekuva tuotteesta! Nyt kellareita on asennettu useita.”

Jukka Vidgren, Yrittäjä, Keko-kellarit

 

Ota
yhteys