Buorre

Markkinointimateriaalit

Pakkaussuunnittelu

Valokuvaus

Visuaalinen ilme

Puhtaus jonka tunnet

Kemvit Oy on suomalainen pesuaineita valmistava yritys, joka valmistaa puhdistusaineita ammattikeittiöihin, ammattisiivoukseen, teollisuuteen, maatalouteen ja pesuloille. Yritys on aloittanut toimintansa 1980-luvun alussa. Kemvit Oy halusi meiltä kokonaisvaltaista näkemystä ja ratkaisuja markkinointinsa kehittämiseen. 
 Buorre
Toteutimme Kemvitille ilmeuudistuksen, joka alkoi yritystunnuksen ja tuotemerkin uudistamisella sekä tuotepakkausten ja messukalusteiden suunnittelulla. Kemvit sai ilmeuudistuksen myötä logon ja graafisen ohjeiston, joka sisälsi typografian, käytettävät värit sekä markkinointiviestinnän elementit. Osana uudistusta loimme jokaiselle tuoteryhmälle omat koodivärinsä, minkä ansiosta tuotteet löytyvät paremmin kaupan hyllyiltä. Buorren toteuttama uudistettu ilme on värikäs ja tyylikäs, ja se erottuu joukosta edukseen.
 Buorre

Pakkaussuunnittelun tuloksena uusittiin koko tuotevalikoiman etikettien grafiikat. Tavoitteena oli parantaa eri tuotteiden tunnistettavuutta siten, että eri tuotekategorioiden värit muodostaisivat yhtenäisen ja selkeän kokonaisuuden. Eri tuoteryhmien värikoodit määriteltiin siten, että erilaiset tuotteet on helppo tunnistaa, ja samalla koodivärit muodostavat toimivan kokonaisuuden. Tunnistettavien graafisten elementtien ansiosta tuotteet on helppo löytää hyllyltä.

 Buorre

“Erittäin loistavaa työtä! Uskomaton mainostoimisto! Arvostamme sitä, että kaikki palvelut ovat yhden puhelinsoiton päässä."

Juuso Viherlaakso, toimitusjohtaja, Kemvit Oy

Ota
yhteys