Uusi ilme kertoo korkeasta laadusta

Kotimainen Kemvit Oy valmistaa pesu- ja puhdistusaineita ammattilaisille suurkeittiöihin, siivoukseen, pesuloihin, teollisuuteen ja maatalouteen.

Kemvit Oy halusi meiltä kokonaisvaltaista näkemystä ja ratkaisuja markkinointinsa kehittämiseen. Toteutimme Kemvitille ilmeuudistuksen, joka alkoi yritystunnuksen ja tuotemerkin uudistamisella sekä tuotepakkausten ja messukalusteiden suunnittelulla. Kemvit sai ilmeuudistuksen myötä logon ja graafisen ohjeiston, joka sisälsi typografian, käytettävät värit sekä markkinointiviestinnän elementit.

Pakkaussuunnittelun tuloksena uusittiin koko tuotevalikoiman etikettien grafiikat. Eri tuoteryhmien värikoodit määriteltiin siten, että erilaiset tuotteet on helppo tunnistaa, ja samalla koodivärit muodostavat toimivan kokonaisuuden. Tunnistettavien graafisten elementtien ansiosta tuotteet on helppo löytää hyllyltä.

 

Messuosaston suunnittelun lähtökohtana oli se, että samoja rakenteita voi käyttää useamman kerran. Siksi kalusteiden tuli olla liikuteltavia ja sekä materiaalien että ulkonäön kestää aikaa.

“Erittäin loistavaa työtä! Uskomaton mainostoimisto! Arvostamme sitä, että kaikki palvelut ovat yhden puhelinsoiton päässä."

Juuso Viherlaakso, toimitusjohtaja, Kemvit Oy

Katso muita referenssejämme:

Valokuvaus, Markkinointikampanjat, Digitaalinen markkinointi, Markkinoinnin strategiat, Verkkosivut

Talliosake

Lue lisää
Videotuotanto

Kuvamuisto

Lue lisää
Palvelumuotoilu

Uunisepät

Lue lisää
Lemonsoft
Digitaalinen markkinointi, Videotuotanto, Verkkosivut

Lemonsoft

Lue lisää

Soita
meille