Laaja yhteistyö markkinnoinnin eri kokonaisuuksissa

Lemonsoft on suomalainen, vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo. Lemonsoftin taustalla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä. Lemonsoftin liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa ja viime vuosien aikana se on kasvanut vuosittain noin 36%.

Lemonsoft ikoni
Lemonsoft ikoni
Lemonsoft ikoni
Lemonsoft ikoni

Buorre on toiminut Lemonsoftin markkinoinnin monenlaisissa rooleissa. Buorre on toteuttanut uudet kotisivut, tehnyt videoita, auttanut markkinoinnin automaatiossa ja konsultoinut uusien toimintatapojen tuomisessa osaksi myynnin prosesseja.

Markkinoinnin uudistaminen yhteistyössä Buorren kanssa on auttanut Lemonsoftia uusien asiakkaiden hankinnassa ja tuonut yrityksen viestintään uutta ilmettä. Lisäksi liidien määrä on lisääntynyt huomattavasti uusien markkinointitoimenpiteiden avulla. Buorre on ollut merkittävässä roolissa Lemonsoftin liikevaihdon kasvussa viime vuosien aikana.

Lemonsoft web

”Buorren kanssa yhteistyö on helppoa ja projektien aikataulut sekä budjetit ovat pitäneet. Erityisesti Buorren toiminta on auttanut meitä tuomalla markkinointiin uusia toimintatapoja ja toteuttamalla niitä meidän liiketoimintaan sopivalla tavalla."

Lemonsoft puhelin
Lemonsoft tablet

Katso muita referenssejämme:

ABB Breakers & Switches
Teollinen muotoilu

ABB Breakers & Switches

Lue lisää
Serres
Teollinen muotoilu, Valokuvaus

Serres

Lue lisää
Teollinen muotoilu

TTK Innovations

Lue lisää
Talenom
Verkkosivut

Talenom

Lue lisää

Soita
meille