Buorre

Verkkosivut

Lisää digitaalista näkyvyyttä älykkäiden uusien verkkosivujen avulla

Muovihaka Oy on erikoistunut ruiskupuristustekniikalla valmistettavien kumi-muovisekoitteisten erikoismattojen valmistukseen. Valmistusohjelmassa ovat mm. tuulikaappimatot ja kostean tilan matot kiinteistöjen tarpeisiin sekä ruohomatot kuluttajakäyttöön. Mittava osaaminen muovituotteiden suunnittelusta, muottivalmistuksesta ja tuotannosta takaavat parhaat saatavilla olevat matot kiinteistöjen puhtaanapitoon.
 
Muovihaan tavoitteena oli saada lisää asiakkaita parantamalla digitaalista näkyvyyttä verkossa. Lisäksi verkkosivujen ilmettä haluttiin päivittää siten, että ne olisivat entistä käyttäjäystävällisemmät ja että ne palvelisivat Muovihaan kansainvälisiä asiakkaita ja jälleenmyyjiä mahdollisimman hyvin myös mobiililaitteissa.
 
 
 Buorre
Lähdimme kartoittamaan sivujen käytettävyyttä Heatmap-analyysin ja digitaalisten analysointityökalujen avulla. Digitaalisen analyysin pohjalta loimme verkkosivuille uuden rakenteen ja päivitimme verkkosivujen perustuksia siten, että sivujen orgaaninen näkyvyys parantui, mm. paremman Google-näkyvyyden ja sosiaalisen median näkyvyyden kautta. Tämän lisäksi päivitettiin verkkosivujen visuaalista ilmettä.
 
Lopputuloksena on myyvän näköiset, helposti navigoitavat, nopesti latautuvat, visuaalisesti miellyttävät ja selkeät kotisivut: www.muovihaka.com

 
 Buorre

””Yhteistyö Buorren kanssa sujui todella hyvin! Hommat hoituivat näppärästi ja aikataulut pitivät - suosittelen!”

Pasi Nurmentaus, toimitusjohtaja

Ota
yhteys