Buorre

Teollinen muotoilu

NaturVention® Enclosed Ecosystem Technologies luo parhaan luonnollisen sisäilmaston jokaiseen tilaan yhdistämällä luonnon ja teknologian. Se on nopeasti kasvava ja itseään jatkuvasti haastava teknologiayritys, joka etsii ratkaisuja sieltä, mistä niitä on löytynyt läpi vuosituhansien – luonnosta.

NaturVention® Enclosed Ecosystem Technologies kehittää patentoituja ratkaisuja vahvistamalla ja matkimalla luonnon omia älykkäitä menetelmiä. Yritys tehostaa luonnon omia prosesseja uraauurtavien Naturbo™ ja NaturboOS™ teknologioidensa avulla. NaturVention valmistaa tuotteita, joita on helppo käyttää, ja joiden tavoitteena on luoda ihmisille luonnollisia ja terveellisiä työskentely- ja elinympäristöjä. Heillä on halu palauttaa tasapaino ihmisen ja luonnon välillä.
 Buorre
Naava Smart -viherseinä on todellinen älykaluste, joka tuo luonnon raikkauden ja puhtaan ilman sisätiloihin. Innovatiivisen tuotteen suunnittelussa otettiin huomioon monet tekniset vaatimukset, kuten ilma- ja vesitiiviys. Monipuolisen tuotekehitysprojektin tuloksena syntyi selkeälinjainen ja ajaton tuote, joka viestii skandinaavista henkeä mielenkiintoisella ja uudella tavalla. Buorre oli vahvasti mukana tuotteen toiminnallisuuksien kehittämisessä, sekä hoiti tuotteen mekaniikkasuunnittelun. Olemme erittäin tyytyväisiä NaturVentionin tiimin rohkeuteen tarttua esittämiimme tavanomaisuudesta poikkeaviin innovatiivisiin ratkaisuihin. Samalla Buorre on ollut mukana luomassa Suomelle puhtaan teknologian lippulaivaa.

Ota
yhteys