Popler korkinavaaja

Priotec Oy valmistaa muovituotteita, ja on keskittynyt erityisesti teknisen muovin valmistukseen. Priotec Oy on osa FW Capital -konsernia. Vuonna 1990 perustetun yrityksen liiketoiminnan ydinosaamista on muovituotteiden valmistaminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti ruiskupuristamalla. Priotecilla on myös oma tuotemerkki Priot, joka tekee erilaisia muovista valmistettuja avaajia ja keittiötarvikkeita. Priotecin Priot-tuotteiden lähtökohtana ovat toimivuus, yksinkertaisuus ja muotoilu. Lisäksi tuotteet ovat hauskoja ja trendikkään värisiä. Priotecin keittiövälineet, pullonavaajat ja purkinavaajat sopivat useimpiin kansiin ja korkkeihin.

 

Buorre suunnitteli uuden korkinavaajan alusta loppuun aina ideoinnista lopulliseen rakenteeseen asti. Projekti oli tuotesuunnitteluprojektiksi hyvin suoraviivainen ja nopea: projekti kesti vain noin kaksi kuukautta tuotteen tilaamisesta muottien tilaamiseen. Tuote lanseerattiin syksyllä 2016. Korkinavaaja on tarkoitettu tetra-purkeille, ja se on erinomainen apuväline esimerkiksi vanhuksille ja lapsille. Korkinavaaja löysää korkkia niin, että se on helppo avata itse. Popler-korkinavaajaa ja muita Priotin tuotteita myyvät hyvin varustellut marketit ja tavaratalot.


Buorre suunnitteli tuotteelle myös pakkauksen ja uudisti ilmeen koko Priot-tuoteperheelle. Samalla suunniteltiin pakkaukset uudella ulkoasulla koko tuoteperheelle. Nyt pakkaukset ovat raikkaita ja yhtenäisiä keskenään. 

 

Katso muita referenssejämme:

Teollinen muotoilu

Lillbacka Powerco

Lue lisää
Teollinen muotoilu

BMH Technology

Lue lisää
Markkinointimateriaalit, Printti, Branding

Soite

Lue lisää
Mekaniikkasuunnittelu, Teollinen muotoilu

ABB

Lue lisää

Soita
meille