Buorre-Visit-Vaasa-matkailuesite

Markkinointimateriaalit

Markkinointikumppani, joka tuntee asiakkaan tarinan

Buorre ja Visit Vaasa ovat pitkäaikaisia markkinoinnin kumppaneita. Yksi näyttävimmistä esimerkeistä yhteistyöstämme on Vaasan seudun matkailuesite, jonka tavoitteena on lisätä Vaasan seudun vetovoimaa ja houkutella alueelle uusia matkailijoita. Esitteen neljää kieliversiota jaetaan Suomessa ja Euroopassa.
 

Vuonna 2018 uudistimme esitteen konseptin perinteisestä matkailuesitteestä houkuttelevaksi lifestyle-tyyppiseksi julkaisuksi. Kiitosta saanutta lopputulosta kehitettiin edelleen vuonna 2019: tuloksena oli entistäkin myyvempi, Vaasan seudun erityislaatuisuutta nostava visuaalinen ja kiinnostava kokonaisuus, jossa alueen palvelut tulevat hyvin esille.
 

Vuonna 2019 toteutimme esitteen taiton, tekstisisältöjen tuotannon sekä sisältö- ja konseptisuunnittelun yhteistyössä Visit Vaasan ja alueen toimijoiden kanssa. Nostimme esiin alueelle tyypillisiä tunnelmia ja erikoisuuksia, joiden tiedämme antavan matkailijoille lisäarvoa. Keväällä 2019 julkaistu esite on heti ensiviikoista lähtien toiminut Visit Vaasan myynnin tukena ja käyntikorttina maailmalle.

”Koskaan aiemmin en ole ollut siinä tilanteessa, että yhtään negatiivista palautetta ei ole tullut. Kiitosta ja ihastelua olen kuullut sitäkin enemmän. Esitteeseen on hyvin tiivistetty Vaasan seudun ainutlaatuisuus, ja siitä paistaa läpi aitous.”

 

Max Jansson, toimitusjohtaja, Vaasan seudun Matkailu Oy
 

Buorre-Visit-Vaasa-matkailuesite
Buorre-Visit-Vaasa-matkailuesite
Buorre-Visit-Vaasa-matkailuesite
Ota
yhteys