Rogel Buorre

Buorre toteutti uudelle yritykselle brändin, ilmeen, logon, käyntikortit ja autoteippaukset, sekä suunnitteli brändille sopivat markkinointikanavat ja viestintätyylit. Brändin ilme on tyylikäs ja arvokas, ja sen tunnistaa selkeästi rakennusliikebrändiksi. Buorre loi Rogelin rakentamisen laadun merkin, jossa R-kirjain mökin sisällä kertoo rakennuksen olevan laadukkaan suomalaisen työn tulos. Buorre loi kokonaan uuden ilmeen ja markkinointimateriaalit ennätyksellisen lyhyessä ajassa. Tehokkaan brändinrakennuksen jälkeen Rogel on aloittanut suuria hankkeita niin Keski-Suomessa kuin pääkaupunkiseudullakin. Buorre toteutti Rogelille uskottavan ja ammattimaisen rakennusliikkeen brändin, joka viestii Rogelin laadukkaasta ja tyylikkäästä rakennustavasta.

Rogel Buorre
Rogel Buorre
Rogel Buorre

Buorren markkinointitoimenpiteet ovat auttaneet Rogelia myymään enemmän, mikä näkyy yrityksen loistavissa tuloksissa. Rogelin liikevaihto on kasvanut Buorren kanssa tehdyn yhteistyön myötä aloittamisvuoden (2015) 700 000 eurosta vuoden 2016 noin 4,5 miljoonaan euroon. Yrityksen mukaan brändin rakentamisella on ollut olennainen merkitys Rogelin huimaan kasvuun.

Rogel Buorre
Rogel Buorre

"Uskomattoman ammattimaista jälkeä Buorre meille tuotti. Laskukin oli pienyrittäjän kokoinen. Suosittelen varauksetta kenelle tahansa."

Juho Palokangas, Toimitusjohtaja, Rakennusliike Rogel Oy

Rogel Buorre
Ota
yhteys