Skanno on suomalainen huonekalu- ja design-yritys, joka myy kansainvälisten huippubrändien tuotteita. Skanno on tuonut kansainvälistä muotoilua Suomeen ensimmäisten joukossa jo vuodesta 1946 lähtien eli 70 vuoden ajan. Yritys on keskittynyt erityisesti italialaisiin huonekaluihin ja muotoiluun. Skannolla on mallistossaan yli 50 maailmanlaajuisesti tunnettua ja menestynyttä huippubrändiä. Tuotteiden lisäksi Skanno tarjoaa myös kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua sekä yksityiskoteihin että julkisiin tiloihin. Yritys on sisustanut muun muassa Neste Oyj:n ja Koneen tiloja.

Ilme
Skanno halusi uudistaa brändiään ja yhtenäistää ilmettään. Buorre alkoi luoda Skannolle uutta, särmikkäämpää konseptia, joka välittäisi brändin viestin ja ominaisuudet asiakkaalle entistä paremmin. Skannon eri kanavissa käyttämä ilme on ollut vaihteleva, mutta tavoitteena oli nyt yhtenäistää brändin ilme kaikissa kanavissa yhtenäisemmän brändimielikuvan luomiseksi asiakkaalle.

Konsepti
Skanno halusi uudistaa brändiään ja yhtenäistää ilmettään. Buorre lähti toteuttamaan Skannolle uutta, yhtenäisempää ja brändin ominaisuudet selkeämmin esille tuovaa konseptia, ja alkoi hahmotella Skannon brändin suuntaa ja markkinointiviestinnän tyyliä. Buorre alkoi toteuttaa uutta konseptia brändin perinnehistoriaa arvostaen, kuitenkin kehittäen brändiä samalla sopivasti tulevaisuutta kohti. Buorren toteuttama uusi konsepti otetaan käyttöön myös yrityksen verkkosivuilla, uutiskirjeissä, mainonnassa ja suorapostituskirjeissä, eli Skannon kaikissa viestintäkanavissa.

Digimarkkinointi
Skanno ei ollut aikaisemmin käyttänyt digimarkkinointia juuri lainkaan, joten Buorre suunnitteli yritykselle digimarkkinointistrategian ja valitsi sille sopivat viestintäkanavat. Skannolle on tehty Facebook- ja Google-mainontaa. Digimarkkinoinnin tavoitteena oli saada uusia asiakkaita, aktivoida vanhoja asiakkaita sekä mitata markkinoinnin tuloksia.

Katso muita referenssejämme:

Valokuvaus, Teollinen muotoilu, Pakkaussuunnittelu

Vieser

Lue lisää
Teollinen muotoilu

Lillbacka Powerco

Lue lisää
Kuntsin modernin taiteen museo
Markkinointikampanjat, Tilasuunnittelu, Printti

Kuntsin modernin taiteen museo

Lue lisää
Teollinen muotoilu

TTK Innovations

Lue lisää

Soita
meille