Buorre

Soite on Keski-Pohjanmaan alueellinen sote-organisaatiohanke. Uuden organisaation tavoitteena on entistä asiakas- ja potilaslähtöisempi toimintatapa, peruspalveluiden vahvistaminen sekä terveyserojen kaventaminen ja alueen päivystävän sairaalan tulevaisuuden turvaaminen.

 

Buorre valittiin suunnittelemaan Keski-Pohjanmaan uudelle, alueelliselle sote-organisaatiolle visuaalinen ilme sekä nimi. Uuden organisaation eli  Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymän nimeksi valittiin Soite. Soite- nimi tulee kansansävelmästä ja kertoo siten maakunnan musikaalisuudesta, mutta siihen sisältyy samalla myös lyhenne ”sote” eli sosiaali- ja terveydenhuolto.

 Buorre

Soite- nimen keskellä oleva i-kirjain kuvaa organisaation ajatusta ”ihminen keskiössä”. Buorre toteutti Soitelle  visuaalisen ilmeen. Projektin aikana Buorre toteutti organisaatiolle esimerkiksi logon, verkkosivujen ilmeen ja esitteiden layoutit 

”Buorren avulla uudelle sote-organisaatiollemme saatiin hyvin tavoitteitamme kuvaava nimi Soite, joka logon kautta konkreettisesti kuvastaa ajatusta ”ihminen keskiössä”. Buorren tiimi osasi hyvin ottaa huomioon toiveemme ja omat ideamme logon ja visuaalisen ilmeen suhteen.”

 Buorre
Ota
yhteys