Verkkosivut

Videotuotanto

Visuaalinen ilme

Rakensimme Talenomille uutta viestintää ja uusia palveluita tukevat responsiiviset Drupal-verkkosivut. Uusilla verkkosivuilla on Talenomilaisia omine kasvoineen. Kasvot tuovat henkilökohtaisen huolenpidon esille aiempaa paremmin. Myös konversiot ja sivuston tuoreena pysyminen on huomiotu voimakkaasti. 

Sivujen uudistamisen jälkeen hakukonetulokset parantuivat, ja myös sivujen konversointi kasvoi ja sivustolla vietetty aika yli tuplaantui. 

 Buorre
 

"Yhteistyö Buorren kanssa on ollut sujuvaa. Projektien avulla markkinointimme on selkeämpää ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja tyylikkäämmin."

Markus Tahkola, Markkinointi- ja kehitysjohtaja, Talenom

 Buorre

Talenom Yrittäjätarinat julkaistiin syksyllä 2016. Buorre haastatteli kampanjaa varten yhdeksää menestynyttä ja kuuluisaa yrittäjää, joiden haastattelut kuvineen ja videoineen julkaistiin Talenomin verkkosivuilla. Kampanjassa yrittäjät kertovat mielenkiintoisen tarinansa ja lukija pääsee selvittämään esimerkiksi yrittäjien urapolun, millaista on erilaisten yrittäjien arki, tai miten yrittäjät ovat luotsanneet yrityksen menestykseen. 

 Buorre
 Buorre
Buorren toteuttamaan Yrittäjätarinat-kampanjaan sisältyi kampanjan web-sivujen teko sekä niiden graafinen suunnittelu ja toteutus, haastattelujen teko ja kirjoittaminen, kuvat ja videokuvaus, sekä kampanjan koko visuaalinen ilme.
 Buorre

Yrittäjätarinat-kampanjasta tuli pirteä ja monipuolinen: kampanjasivut ovat värikkäät, näyttävät ja huomiota herättävät, olemalla samalla silti selkeän yksinkertaiset. Kampanja on viihdyttävä myös monipuolisuutensa vuoksi: lukija voi saada koko kokemuksen sekä lukemalla haastattelut että katsomalla videot, tai sitten ottaa pikaisemman vilkaisun katsomalla videoklipit ja kuvat.

 Buorre
Ota
yhteys