Talenom Yrittäjätarinat julkaistiin syksyllä 2016. Buorre haastatteli kampanjaa varten yhdeksää menestynyttä ja kuuluisaa yrittäjää, joiden haastattelut kuvineen ja videoineen julkaistiin Talenomin verkkosivuilla. Kampanjassa yrittäjät kertovat mielenkiintoisen tarinansa ja lukija pääsee selvittämään esimerkiksi yrittäjien urapolun, millaista on erilaisten yrittäjien arki, tai miten yrittäjät ovat luotsanneet yrityksen menestykseen.

Buorren toteuttamaan Yrittäjätarinat-kampanjaan sisältyi kampanjan web-sivujen teko sekä niiden graafinen suunnittelu ja toteutus, haastattelujen teko ja kirjoittaminen, kuvat ja videokuvaus, sekä kampanjan koko visuaalinen ilme.

Yrittäjätarinat-kampanjasta tuli pirteä ja monipuolinen: kampanjasivut ovat värikkäät, näyttävät ja huomiota herättävät, olemalla samalla silti selkeän yksinkertaiset. Kampanja on viihdyttävä myös monipuolisuutensa vuoksi: lukija voi saada koko kokemuksen sekä lukemalla haastattelut että katsomalla videot, tai sitten ottaa pikaisemman vilkaisun katsomalla videoklipit ja kuvat.

Ota
yhteys