Talenom Yrittäjätarinat

Yrittäjätarinat-kampanjassa eri alojen yrittäjät kertovat esimerkiksi urapolustaan, millaista on yrittäjän arki, tai miten yritys luotsataan menestykseen.

Talenom on tilitoimisto, jonka monipuolisiin palveluihin kuuluvat tilitoimistopalvelut, vero- ja lakipalvelut, huolenpitopalvelut, ohjelmistot, sekä palvelut aloittaville yrityksille. Vuonna 1972 perustettu Talenom toimii erityisesti useiden pienten ja keskisuurten yritysten yhteistyökumppanina. Talenomilla on 23 toimipistettä ympäri Suomen ja yli 500 työntekijää.

Buorren toteuttamaan Yrittäjätarinat-kampanjaan sisältyi kampanjan web-sivujen teko sekä niiden graafinen suunnittelu ja toteutus, haastattelujen teko ja kirjoittaminen, kuvat ja videokuvaus, sekä kampanjan koko visuaalinen ilme.

Buorre haastatteli kampanjaa varten yhdeksää menestynyttä ja kuuluisaa yrittäjää, joiden haastattelut kuvineen ja videoineen julkaistiin Talenomin verkkosivuilla. Kampanjassa yrittäjät kertovat mielenkiintoisen tarinansa ja lukija pääsee selvittämään esimerkiksi yrittäjien urapolun, millaista on erilaisten yrittäjien arki, tai miten yrittäjät ovat luotsanneet yrityksen menestykseen.

Yrittäjätarinat-kampanjasta tuli pirteä ja monipuolinen: kampanjasivut ovat värikkäät, näyttävät ja huomiota herättävät, olemalla samalla silti selkeän yksinkertaiset. Kampanja on viihdyttävä myös monipuolisuutensa vuoksi: lukija voi saada koko kokemuksen sekä lukemalla haastattelut että katsomalla videot, tai sitten ottaa pikaisemman vilkaisun katsomalla videoklipit ja kuvat.

Katso muita referenssejämme:

Serres
Teollinen muotoilu, Valokuvaus

Serres

Lue lisää
Valokuvaus, Branding

NWE

Lue lisää
Videotuotanto, Verkkosivut

Levón-instituutti

Lue lisää
Teollinen muotoilu, Mekaniikkasuunnittelu

Maton tasopesukoneen muotoilu

Lue lisää

Soita
meille