Teho Filter

Pakkaussuunnittelulla selvää erottuvuutta

Teho Filter Oy tuottaa kustannustehokkaita suodatinratkaisuja sekä teollisuudelle että jälkimarkkinoille. Perinteikäs yritys on myös vaatimusten mukaisten ja laadukkaiden kotimaisten henkilönsuojainten sekä kirurgisten suu-nenäsuojainten edelläkävijä. Buorre on toteuttanut koronapandemian ajan kysytyimpien ja ajankohtaisimpien tuotteiden pakkaussuunnittelun – nyt Teho Filter Oy:n kasvomaskipaketit erottuvat ilmeellään jälleenmyyjien hyllyiltä läpi Suomen.

Designtoimisto Buorre toteutti Teho Filter Oy:n kasvomaskipakettien pakkaussuunnittelun tarvelähtöisesti viestimään juuri niistä piirteistä, jotka jo tuotteiden suunnittelussa on määritelty oleellisimmiksi. Pakkausilmeen tunnistettavuuden kasvattaminen ja sen myötä tuotteiden myynnin lisääminen olivat suunnittelutyön prioriteetteja.

Suunnitteluyhteistyö Buorren ja Teho Filter Oy:n välillä on alkanut vuonna 2020, ja sujuva yhteistyö on poikinut useita muitakin yhteisiä tuotekehitys- ja pakkaussuunnitteluprojekteja muun muassa eri kasvomaskityyppien koteloiden osalta.


“Olimme umpikujassa, emmekä itse löytäneet ratkaisua pakkauksemme ulkoasuun. Annoimme Buorren pakkaussuunnittelijoille rakennuspalikat, joita toivoimme korostettavan: luokittelu, kotimaisuus, kemikaalittomuus ja valmistus puhdastilassa. Buorre suunnitteli ja ratkaisi ongelmamme!”


Mika Heikkilä, Ostaja / Purchaser, Teho Filter Oy

“Pakkaus korostaa kotimaisuutta ja on helpottanut myynnin argumentointia asiakkaillemme. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.”


Mika Heikkilä, Ostaja / Purchaser, Teho Filter Oy

Lisää referenssejä

Pysy mukana kehityskulussa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla markkinoinnin, digipalveluiden ja muotoilun uutisista. Lupaamme inspiroida ja innostaa, emme täyttää sähköpostiasi turhaan!