Vieser Buorre

Markkinointimateriaalit

Pakkaussuunnittelu

Teollinen muotoilu

Verkkosivut

Videotuotanto

Visuaalinen ilme

Vieser One on täysin uusi tuoteperhe lattiakaivomarkkinoille. Kehitimme kaivoihin innovatiivisen säädettävän tuentaratkaisun, jonka ansiosta kaivo pysyy oikeassa asennossa ja paikassa koko valuprosessin ajan. Kaivojärjestelmän ulkoiseen muotoiluun panostimme vahvasti, sillä kokonaisuuden pakkauksineen pitää näyttää haluttavalta. Onnistunut projekti sai arvostetun kansainvälisen Red Dot -muotoilupalkinnon maaliskuussa 2013. Vieser Onen lisäksi olemme suunnitelleet lattiakaivon design-kannen sekä lattiakaivon säädettävän teräskehyksen.

Vieser One -lattiakaivon pakkaukselle myönnettiin ScanStar -palkinto. Tuomaristo perusteli valintaansa kustannustehokkaalla pakkausratkaisulla, jossa tuote tulee erinomaisesti esille. Rakenneratkaisun ansiosta pakkaus, tuote ja sen lisäosat muodostavat toimivan kokonaisuuden. Viimeistelty myyntipakkaus on ollut yksi Vieser One -sarjan tuotesuunnittelun lähtökohdista, ja sen rakennesuunnittelu on aloitettu jo lattiakaivojen suunnitteluvaiheessa. Hyvää tuotetta ei haluttu piilottaa, vaan nyt ostaja näkee tuotteen avaamatta myyntipakkausta. Kaikki osat pysyvät tallessa asennukseen asti ja pienikokoinen pahvipakkaus on myös helppo kierrättää.
Vieser Buorre
”Buorre oli loistava kumppani projektiin. Palaute kaivosta on ollut äärimmäisen hyvää. Yhteisten projektiemme lopputuloksina on syntynyt tuotteita, joissa toimivuus ja esteettisyys yhdistyvät uniikilla tavalla.”
Jarkko Lipo, liiketoimintajohtaja, Serres Oy
Vieser Buorre
Ota
yhteys