Buorre

VOAS - Sinun asuntosi


VOAS eli Vaasan opiskelija-asuntosäätiö on jo 40 vuoden ajan tarjonnut edullista vuokra-asumista Vaasassa. Säätiön tavoitteena on opiskelijoiden asuntotilanteen helpottaminen. VOASilla on noin 3 000 asuntopaikkaa, joita se vuokraa Vaasan kaupungin alueella toimivien oppilaitosten opiskelijoille. VOASin periaatteisiin kuuluvat asiakaslähtöisyys, luotettavuus, edullisuus ja vastuullisuus.

 

 

 Buorre

Buorre suunnitteli ja toteutti VOASille uuden esitteen ja logon. VOAS halusi korostaa uudessa esitteessään ihmisläheisyyttä ja joustavuutta.
Esitteen uusi graafinen ilme on moderni ja tyylikäs ja se sisältää raikkaita ja kirkkaita värejä. VOASin uusi, päivitetty ilme antaa ajankohtaisen ja luotettavan mielikuvan vuokra-asuntoa etsiville nuorille.
Päivitetty esite antaa asiakkaille helpommin mielikuvan, että myös VOASin asunnot ovat ajan tasalla. Olemme totetuttaneet VOASille erilaisia painotuotteita lehtimainoksista aluekarttoihin.

 Buorre

Buorre on valokuvannut lukuisia VOASin vuokrakohteita, joiden kuvia on hyödynnetty VOASin omilla verkkosivuilla, vapautuneiden vuokra-asuntojen ilmoituksissa sekä painomateriaaleissa.

 Buorre
Ota
yhteys