Vaasan yliopisto Warrantti ry logouudistus

Logouudistus

Visuaalinen ilme

Logouudistus  


Vaasan yliopiston kauppatieteellinen ainejärjestö, Warrantti ry täytti 30 vuotta tänä vuonna, jonka vuoksi uudistimme yhdistyksen logon. Logossa yhdistyvät ylöspäin suuntaava nuoli, joka kuvaa pörssikäyrää ja yhdistyksen nimestä tulevaa W-kirjainta, sekä Hermes-sauva, joka on Suomen kauppatieteellisten ainejärjestöjen yleisin käyttämä symboli. Useiden vaihtoehtojen joukosta selkeä suosikki löytyi kuitenkin helposti yhteisissä workshopeissa ja asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen sekä yhteistyömalliin. 
 
Vaasan yliopisto Warrantti ry logouudistus
Uusi logo on akateeminen, ja siten liittää Warrantin entistä vahvemmin osaksi Suomen kauppatieteellisten ainejärjestöjen yhteistöä.
Vaasan yliopisto Warrantti ry logouudistus

“Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja jäsenistöltä on tullut paljon hyvää palautetta! Myös 30-vuoden aikaisilta järjestöaktiiveilta on tullut palautetta, että uusi logo onnistuu jatkamaan edeltäjänsä perintöä varsin kunnioittavasti, nostamaan logon arvokkuuden ihan eri sarjaan aiemmasta, ja on muutenkin varsin tasapainoisen ja arvovaltaisen näköinen."
 

Anna Valio, kulttuurivastaava, Warrantti ry

Ota
yhteys