Muotoilulla ja tuotekehityksellä terävimpään kärkeen

Wärtsilän moottoreita käytetään voimalaitoksissa ja laivoissa voiman- ja sähköntuotannossa. Nelitahtituoteperhe kuuluu yrityksen tärkeimpiin tuotekategorioihin, keskinopeisiin moottoreihin.

Buorren yhdessä Wärtsilän kanssa muotoilema uusi nelitahtimoottori voitti Fennia Prize 2014 -muotoilupalkinnon ja pääsi Guinnesin ennätystenkirjaan maailman tehokkaimpana nelitahtimoottorina maaliskuussa 2015.

Wärtsilä on vanha ja tunnettu yritys sekä teknologiajohtaja alallaan, mutta uusi tuoteperhe on ensimmäinen, jossa muotoilua on hyödynnetty kokonaisvaltaisesti. Uuden nelitahtituoteperheen suunnittelussa muotoilua hyödynnettiin niin käytettävyydessä, ulkoasussa kuin brändinkin kohdalla. Erilaiset tekniset ja muotoilulliset ratkaisut yhdistävät käytettävyyden ja brändin kokonaisuudeksi. Samalla valmistuskustannukset ovat laskeneet. Yksi keskeisiä ja käytön kannalta oleellisia tekijöitä on äänenvaimennus, jota parannettiin muotoiluratkaisuilla. Myös huoltoluukkujen sijoitusta ja käyttöä tutkittiin. Moottorit saivat uuden ulkoasun, jonka silti tunnistaa Wärtsiläksi.

Wärtsilä osoitti, että muotoilusta on kilpailuetua tälläkin alalla.

Katso muita referenssejämme:

Valokuvaus, Teollinen muotoilu, Pakkaussuunnittelu

Vieser

Lue lisää
Teollinen muotoilu, Mekaniikkasuunnittelu

Bobi Bella

Lue lisää
Serres
Teollinen muotoilu, Valokuvaus

Serres

Lue lisää
Naturvention
Mekaniikkasuunnittelu, Teollinen muotoilu

Naturvention

Lue lisää

Soita
meille