Buorre

Animaatio

Markkinointimateriaalit

Valokuvaus

Uuden sukupolven jätteenpolttolaitos

Westenergy Oy Ab omistaa ja ylläpitää uuden sukupolven jätteenpolttolaitosta Mustasaaressa, Vaasan lähellä. Viisi kunnallista jätehuoltoyhtiötä perustivat yhtiön, joka hoitaa jätteiden energiahyödyntämisen käytännön toimet. 
 Buorre

Painotuotteet

Buorre suunnitteli Westenergyn markkinointimateriaaleille, kuten esitteille ja vuosikertomuksille, uuden ilmeen. Buorre toteutti eri kohderyhmille suunnattuja Westenergy-esitteitä, kuten yritysesitteen sekä lapsille suunnatun esitteen. Buorre on toteuttanut Westenergylle myös vuosikertomuksia uudistetulla graafisella ilmeellä.
 
Westenergyn markkinointimateriaalien ilme on nyt keskenään yhtenäinen ja tyylikäs. Buorre on tehnyt Westenergylle myös kesätyönhakuun liittyvää markkinointimateriaalia verkkoon sekä printtiin. Westenergy halusi uskottavan ja mielenkiintoisen kesätyönhakukampanjan, joka voisi olla verrattavissa suuryritysten kesätyökampanjoihin. Buorre suunnitteli Westenergyn kesätyönhakukampanjalle visuaalisesti tyylikkään ja erottuvan ilmeen.
 Buorre

Valokuvaus

Buorre on tuottanut Westenergylle kuvamateriaalia yrityksen yleiseen käyttöön, sekä ottanut myös esimerkiksi vuosikertomuksissa käytetyt kuvat.
 Buorre

Animaatio

Buorre toteutti Westenergylle lapsille suunnatun animaation, jolla haluttiin esitellä ymmärrettävästi ja selkeästi yrityksen toimintaa. Westenergyllä käy vierailemassa paljon lapsia päiväkodeista ja kouluista, joten yritykselle oli tärkeää saada materiaalia heitä varten. Buorre toteutti animaation lisäksi myös lapsille suunnatun esitteen.

 Buorre
"Buorre on onnistuneesti uudistanut ja yhdenmukaistanut markkinointimateriaaliemme ilmettä. Yhteistyö on toiminut hienosti, ja Buorre on toteuttanut visioitamme ammattitaidolla."
Riina Härkönen, Communications Officer ja Josefin Stolpe, Communications Officer, Westenergy
Ota
yhteys