Rekrytointi

Mukaan vaan.

Me Buorrella kasvamme kohtuullisen reippaalla tahdilla. Siksi meillä on myös jatkuvasti tarvetta parhaille ammattilaisille. Jos haluaisit työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista huippumukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa, kannattaa kurkata lisää.

Mikä tekee Buorresta työpaikkana parhaan?

 

Vapaat työajat

Meillä on vapaat työajat. Riittää kun tekee työnsä laadukkaasti ja ajallaan. Uskomme, että työn kuuluu joustaa muun elämän ympärillä.
 

Yhteistä tekemistä

Järjestämme yhteistä tekemistä minkä töiltämme ehdimme. Takana on laskettelureissua Alpeille, DesignWeek Tukholmassa, veneilyä saaristossa ja jopa curlingia.
 

Toimistomummo

Meillä on arkea helpottava toimistomummo Päivi. Päivi on myös personal trainer ja huolehtii isolla panoksella buorrelaisten työhyvinvoinnista.
 

Paras parantaja

Joka vuosi tehtävissä kuntotesteissä palkitaan myös Paras kunnon parantaja. Kuntoaan suhteellisesti eniten parantava lähtee jonnekin Euroopan kaupunkiin pidennetylle viikonloppuvapaalle kera avecin - firman piikkiin!
 

Palkitseminen

Meillä palkitaan kollektiivisesti, mutta myös yksilöinä. Jos firmana pärjätään, niin kaikille työntekijöille maksetaan vuosibonukset puolivuosittain. Viikottain palkitaan Viikon prinssi tai prinsessa ja kuukausittain yhdessä valittava kuukauden työntekijä saa mukavan hyvinvointia edistävän palkinnon.
 

Määritä itse työtäsi

Itseohjautuvuus - se on meidän juttu. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä ja tehtäviin projekteihin. Kerro ääneen unelmasi - voit päästä toteuttamaan sen.

Projektipäällikkö Helsinkiin

Projektipäällikkö - Helsinkiin

Haemme Buorre Helsingin kasvavaan joukkoon projektipäällikköä. 
Buorre on kasvava Business design -toimisto, joka erottuu markkinolla ennen kaikkea liiketoiminnalisen osaamisensa ansiosta. 
Etsi...

Hae meille töihin

Meillä täällä Buorrella on tarjolla uusia haasteita ja mahtavia duunikamuja! Tarjoamme sinulle idearikkaan työn, jossa pääset toteuttamaan itseäsi juuri niissä osa-alueissa, jotka kannustavat sinua eteenpäin. Jos sinulla on meille uutta tarjottavaa ja olet velho omassa osaamisessasi, niin laitahan hakemus tulemaan samantien. Emme malta odottaa, että saamme kuulla sinusta ja ideoistasi. Hae meille joko avoimella hakemuksella tai valitse avoimista tehtävistä sinulle sopiva.

Työtehtävät
Missä haluat työskennellä
Mitkä näistä koet omaksi osaamisalueeksesi
Millaista työsuhdetta haet
Liitä hakemus
Liitä CV
Ota
yhteys