Buorre rekry

Mukaan vaan.

Me Buorrella kasvamme kohtuullisen reippaalla tahdilla. Siksi meillä on myös jatkuvasti tarvetta parhaille ammattilaisille. 

Työskentelemme jalat maassa huippumukavien asiakkaiden kanssa. Jos haluat työltäsi joustavuutta, mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää sekä rennon ja mukavan työyhteisön, kurkkaa lisää.  

Mikä tekee Buorresta hyvän työpaikan?

Buorre vapaat työajat

Vapaat työajat

Meillä on vapaat työajat. Riittää kun tekee työnsä laadukkaasti ja ajallaan. Uskomme, että työn kuuluu joustaa muun elämän ympärillä.

Buorre yhteistä tekemistä

Yhteistä tekemistä

Järjestämme yhteistä tekemistä minkä töiltämme ehdimme. Takana on laskettelureissua Alpeille, DesignWeek Tukholmassa, veneilyä saaristossa ja jopa curlingia.

Buorre aamupala

Aamupaloja, hedelmiä ja jäätelöä

Korit notkuvat hedelmistä ja pakastin jäätelöistä. Viikottaisen aamupalan ääreltä päivä lähtee väistämättä hymyllä käyntiin. Pienillä isoilla asioilla tehdään arjesta yhteisöllistä ja mielekästä.

Buorre kehittyminen

Kehittyminen 

Tekemistä saa ja täytyy kehittää. Parannamme jatkuvasti yhdessä toimintatapojamme ja jokainen saa tuoda avoimesti uusia ideoita pöydälle. 

Buorre palkitseminen

Palkitseminen

Meillä palkitaan kollektiivisesti, mutta myös yksilöinä. Jos firmana pärjätään, niin kaikille työntekijöille maksetaan vuosibonukset puolivuosittain. Viikottain palkitaan Viikon prinssi tai prinsessa ja kuukausittain yhdessä valittava kuukauden työntekijä saa mukavan hyvinvointia edistävän palkinnon.

Buorre määritä työsi

Määritä itse työtäsi

Itseohjautuvuus - se on meidän juttu. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä ja tehtäviin projekteihin. Kerro ääneen unelmasi - voit päästä toteuttamaan sen.

Oletko se sinä?

Hae meille joko avoimella hakemuksella tai valitse avoimista tehtävistä sinulle sopiva positio.
Työtehtävät
Missä haluat työskennellä
Millaista työsuhdetta haet
Liitä hakemus
Liitä CV
Ota
yhteys