Web Developer

Etsimme Vaasan tai Helsingin toimistolle näkemyksellistä Web Developeria. Saat itse päättää missä istut.

Buorre on markkinointitoimisto, jonka nimi tarkoittaa hyvää. Saamme aikaan hyviä tuloksia kehittämällä asiakkaidemme liiketoimintaa luovilla ja tuloksellisilla ratkaisuilla. Nyt etsimme Vaasan tai Helsingin toimistolle Web Developeria. Saat itse päättää missä istut.

Pääset yhteistyössä muiden Buorren asiantuntijoiden kanssa toteuttamaan asiakkaillemme maailmanluokan verkkosivustoja. Sinun vastuullasi on tekninen toteutus ja asiantuntijuus, mutta toivomme sinulta näkemystä ja ideoita myös ykkösten ja nollien ulkopuolelta. Toimit myös yrityksen sisäisenä asiantuntijana ja tuet osaamisellasi myyntiä ja asiakkuuksien kehittämistä. Sivustojen analysointi, optimointi ja raportointi ovat luonteva osa työkalupakkiasi.

Mitä tarvitsemme? Asennetta ja näkemystä verkkosivujen toteuttamiseen! Olet intohimoinen alan trendien seuraaja ja tiedät mistä foorumeilla puhutaan. Työkaverisi ovat graafikoita, koodareita, copyja ja projektipäälliköitä, joten toivomme sinun olevan rautainen tiimipelaaja, joka pystyy työskentelemään sujuvasti monialaisissa tiimeissä. Haemme ennen kaikkea rohkeaa ja intohimoista tekijää, jolla on halu kehittyä ja kehittää. Voit olla hiomaton timantti – meidän kanssamme pääset varmasti loistamaan!

Odotamme sinulta

Osaaminen seuraavista teknologioista

Tarjoamme sinulle

Työntekijänämme saat

Arvostamme

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Rinne (+358 44 518 9204, tomi.rinne@buorre.fi). Jos tunnistit itsesi, lähetä rohkeasti hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@buorre.fi. Kutsumme henkilöitä haastatteluihin heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Viimeinen hakupäivä:

28/2/2021

Tarkempaa tietoa antaa: 

Tomi Rinne

Muut avoimet paikat