Rekrytointi

Me Buorrella kasvamme kohtuullisen reippaalla tahdilla. Siksi meillä on myös jatkuva tarve parhaille ammattilaisille. Jos haluaisit työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista huippumukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa, kannattaa kurkata lisää.

Katso avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kokenut projektipäällikkö - Helsinkiin

Kokenut projektipäällikkö - Helsinkiin

Haemme Buorre Helsingin kasvavaan joukkoon Projektipäällikköä. Buorre on kasvava Business design toimisto jonka suurin markkinoilla erottautumistekijä on liiketoiminnallinen osaaminen. Etsimme nyt kokenutta projektipäällikköä, jolla on nä...

Oletko sinä meidän tuleva Digital Marketing Gandalf tai Xena?

Oletko sinä meidän tuleva Digital Marketing Gandalf tai Xena?

Haemme Buorre Helsingin kasvavaan joukkoon Digitaalisen markkinoinnin tekijää. Buorre on kasvava Business design toimisto jonka suurin markkinoilla erottautumistekijä on liiketoiminnallinen osaaminen. Etsimme sinua joka rakas...

JUNIOR GRAPHIC DESIGNER HELSINKIIN

Oletko uusi graafikkomme?

Haemme kasvavaan joukkoomme näkemyksellistä ja innostunutta junior graafikkoa työskentelemään ja auttamaan meidän asiakkaita myymään enemmän. Buorre on kasvava Business design toimisto jonka suurin markkinoilla erottautumistekijä on liiketoiminnallinen osaamine...

Taloushallinnon assistentti Vaasaan

Oletko uusi taloushallinnon guru?


Sinä, jolle laskut, reskontrat, Severa, Netvisor, Finvoice-laskut, ostolaskut ja matkalaskut ovat arkikieltä. Me Buorrella haemme joukkoomme henkilöä, joka pystyy avustamaan meitä taloushallinnossa. Jos olet tässä tehtävässä osaava henkilö, sinulla o...

Junior Graphic Designer Vaasaan

Oletko uusi graafikkomme?


Sinä nuori, lahjakas ja lahjojasi käyttävä graafikko – nyt on todellinen kasvunpaikka auki. Tule Buorrelle junior-graafikoksi Vaasaan.
Osaat valmiiksi seuraavat ohjelmat ja olet käyttänyt niitä myös vapaalla:
  • Adobe Illustrator
  • Adobe I...

B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntija Helsinkiin

B2B-myynnin ja -markkinoinnin asiantuntija

Haemme Buorre Helsingin kasvavaan joukkoon B2B-myynnin ja - markkinoinnin asijantuntijaa. Buorre on kasvava Business design toimisto jonka suurin markkinoilla erottautumistekijä on liiketoiminnallinen osaaminen. Etsimme sinua joka rak...

Hae avoimella hakemuksella Helsinkiin

Oletko uusi kahvikriitikkomme?

 

Uusia haasteita ja mahtavia duunikamuja meillä olisi sinulle täällä Buorrella! Me tarjoamme sinulle idearikkaan työn jossa pääset toteuttamaan itseäsi, juuri niissä osa-alueissa jotka sinua pönkittävät eteenpäin. 
Jos koet että...

HAE AVOIMELLA HAKEMUKSELLA Vaasaan

Oletko sinä uusi velho muiden joukkoon?

 

Uusia haasteita ja mahtavia duunikamuja meillä olisi sinulle täällä Buorrella! Me tarjoamme sinulle idearikkaan työn jossa pääset toteuttamaan itseäsi, juuri niissä osa-alueissa jotka sinua pönkittävät eteenpäin. 
Jos...

 

Buorre on Suomen parhaimpia työpaikkoja!

Työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä Buorrella työskentelyyn. Voimme siis parhain mielin suositella sinullekin työskentelyä mukavassa työyhteisössä!

 
Buorre tarjoaa kaikenlaisia kivoja etuuksia

Vapaat työajat

Meillä on vapaat työajat. Riittää kun tekee työnsä laadukkaasti ja ajallaan. Uskomme, että työn kuuluu joustaa muun elämän ympärillä.

Yhteistä tekemistä

Järjestämme yhteistä tekemistä minkä töiltämme ehdimme. Takana on laskettelureissua Alpeille, DesignWeek Tukholmassa, veneilyä saaristossa ja jopa curlingia.

Toimistomummo / personal trainer

Meillä on arkea helpottava toimistomummo Päivi. Päivi on myös personal trainer ja huolehtii isolla panoksella buorrelaisten työhyvinvoinnista.

Paras parantaja

Joka vuosi tehtävissä kuntotesteissä palkitaan myös Paras kunnon parantaja. Joka eniten nostaa kuntoaan suhteellisesti, lähtee jonnekin Euroopan kaupunkiin pidennetylle viikonloppuvapaalle kera avecin - firman piikkiin!

Palkitseminen

Meillä palkitaan kollektiivisesti, mutta myös yksilöinä. Jos firmana pärjätään, niin kaikille työntekijöille maksetaan vuosibonukset puolivuosittain. Viikottain palkitaan Viikon Kunkku ja kuukausittain yhdessä valittava kuukauden työntekijä saa mukavan hyvinvointia edistävän palkinnon.

Määritä itse työtäsi

Itseohjautuvuus - se on meidän juttu. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä ja tehtäviin projekteihin. Kerro ääneen unelmasi - voit päästä toteuttamaan sen.

Rohkeus

Avoimuus

Nöyryys

Buorre on nöyrä ja rohkea visionääri, joka haastaa asiakasta parempiin tuloksiin muotoilun ja markkinoinnin keinoin. Buorren toimintafilosofiana on aina ollut liiketoiminnallisen hyödyn tuottaminen asiakkaalle. Pyrkiessämme tätä tavoitetta kohden, nojaamme seuraaviin ydinarvoihin: Rohkeus, Avoimuus ja Nöyryys

Buorre Vaasa

Vaasan toimistomme on aivan kaupungin keskustassa.
Toimistollamme työskentelee 16 henkilöä avarissa ja
arvokkaissa tiloissa. Itse asiassa työympäristö on kokonaan
työntekijöiden suunnittelema. Myös kaupungin parhaat
lounaspaikat ovat aivan toimistomme ympärillä.

Buorre Helsinki

Helsingin toimistomme on Töölön torin kupeessa
Döbelninkadulla. Toimistolla työskentelee 11 henkilöä
mukavissa tiloissa. Helsingin toimiston erikoisuus on
pärähtävä kahvinkeitin ja banaanikärpäset.

 

Soita
meille