Aiheutamme positiivisia ongelmia!

Paulus Perkkiö

Autamme myymään enemmän! Juuri tällä viikolla olen tavannut asiakkaan, joka päivitteli, miten tavara loppui vetämässämme kampanjassa ja sitä kärrättiin paikalle niin paljon kuin tuotannosta irtosi. Kuulimme myös toisesta asiakkaasta, jolla suunnittelemamme tuotteet olivat loppuneet heti alkuunsa ja eihän loppuasiakkaat siitä tykänneet.

Tapasin myös viikon aikana junassa asiakkaan, jonka kanssa olin tehnyt yhteistyötä yli 10 vuotta sitten. Vaihdoimme kuulumisia ja kokeilin myyntihenkisesti kysyä vähän, että miksi ei ole ottanut vastaan, vaikka muutaman kerran olen kokeillut tulla tapaamaan. On kuulemma graafinen ilme pysynyt samana ja ei ole tarvetta muutoksille.

Jäin miettimään, miksi Buorren liiketoiminta nähdään vielä jossakin pelkästään graafiseksi suunnitteluksi tai tuotemuotoiluksi. Nykyiset asiakkaamme näkevät sen varmasti toisin. Buorren tehtävänä on auttaa asiakkaitaan myymään enemmän markkinoinnin ja tuotekehityksen keinoin. Menestymme, jos saamme asiakkaammekin menestymään.

Ala on muuttunut paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana. Kymmenen vuotta sitten alallamme tehtiin graafista suunnittelua ja tuotemuotoilua. Tänään noin rajatulla toimenkuvalla toimivien kasvavien yritysten määrä on hyvin vähäinen. Buorren tekemästä työstä alle puolet on graafista suunnittelua tai muotoilua. Henkilöstön koulutustaustatkin kertovat jotain, muotoilijoiden ja graafikoiden lisäksi meillä on mm. kauppatieteilijöitä, insinöörejä, koodareita ja käyttöliittymäsuunnittelijoita. Nykyisin teemme asiakkaillemme hyvin valmiita ratkaisuja ja liitymme kiinteästi asiakkaan omiin prosesseihin tai tiimeihin. 

Aiheutamme miellellämme teillekin positiivisia ongelmia!

Paulus Perkkiö

Paulus on Buorren perustaja, omistaja sekä hallituksen puheenjohtaja. Hän toimii myös Seidat Oy:n toimitusjohtajana.

Pauluksen yhteystiedot: 

paulus.perkkio@buorre.fi

050 324 9248

Ota
yhteys