Buorre etsii pro bono -asiakkaita

Tehdään yhdessä hyvää!


Buorre sekä tarkoittaa että tekee hyvää, ja taas on tullut aika näyttää se myös konkreettisesti. Buorren pro bono -ohjelmassa valjastamme markkinointitoimistomme laajan osaamisen osaksi yhteistä hyvää.

Haemme laajamittaiseen, noin 30 000 euron arvoiseen yhteistyöhön kahta yhteiskuntavastuullista, voittoa tavoittelematonta yritystä tai järjestöä pääasiallisesti pääkaupunkiseudun ja Pohjanmaan talousalueilta. Yhteistyö alkaa syksyn 2019 aikana ja sen olisi määrä kestää minimissään vuoden 2020 loppuun. Haku ohjelmaan on auki koko toukokuun ajan. Hakemukset tulee jättää osoitteeseen hyvaa@buorre.fi viimeistään 31.5. mennessä.
 
Toimistomme arvot: rohkeus, avoimuus ja vastuullisuus tukivat ajatusta lähteä tekemään yhteiskunnallista hyvää. Buorren koko henkilöstö tulee olemaan vahvasti mukana pro bono -ohjelmassa: kaikki henkilökuntamme jäsenet pääsevät osallistumaan sopivan kumppanin valintaan. Projekteissa mukana työskentelevät ammattilaisemme määräytyvät valittujen asiakkaiden mukaan, mutta luonnollisesti toimistomme kaikki 30 huippuammattilaista ovat pro bono -asiakkaidemme käytettävissä.
 
”Buorre on saamea ja tarkoittaa hyvää. Toimistomme arvoihin pohjautuen nimellämme on syvempikin merkitys, ja vastuullisena markkinointitoimistona yksi erinomainen tapa ilmentää Buorren hyväntahtoisuutta myös käytännössä, on tehdä se pro bono -ohjelmamme kautta”, kertoo Buorren Helsingin toimiston COO Tomi Rinne.
 
Sen lisäksi, että markkinointitoimistona haluamme tehdä hyvää asiakkaiden liiketoiminnalle, haluamme tehdä hyvää myös yhteiskunnallisella saralla ja auttaa kanssaihmisiä ympärillämme.

”Kannustan ehdottomasti kaikkia  yhteiskuntavastuullista ja voittoa tavoittelematonta yritystä tai järjestöä hakemaan mukaan ohjelmaamme. Olemme tehneet pro bono -töitä aikaisemminkin ja ne ovat kantaneet hedelmää monella tavalla. Mikään ei motivoi enempää kuin se, että näkee omalla työllä olevan oikeasti merkitystä. Ja tätä kautta on todella mahdollisuus auttaa yhteiskunnallisesti merkittävissä asioissa”, Rinne toteaa.

Lue lisää täältä ja hae mukaan 31.05.2019 mennessä!


Lisätietoja:
Tomi Rinne, COO, Helsinki
+358 44 5189 204
tomi.rinne@buorre.fi

 

 

Ota
yhteys