Buorre tahtoo Hope ry:lle hyvää

Buorre proudly presents: Pro bono -asiakkaamme Hope ry 

Vastuullisuus on yksi Buorren toimintaa ohjaavista arvoista. Yksi käytännön esimerkki vastuullisuustyöstämme on tänä vuonna alkanut pro bono -ohjelma. Ilolla luovutimme 30 000 euron arvosta työtämme sisältävän lahjakortin Hope ry:lle. Valintaprosessi oli tiukka ja oletettuakin vaikeampi, mutta emme voisi olla tyytyväisempiä valintaamme.

Hope tekee työtä lapsiperheiden tasa-arvoisemman arjen puolesta. Hope kerää ja lahjoittaa asiakasperheilleen vaatteita, harrastustarvikkeita ja elämyksiä jo parillakymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea.

Hopen toiminnanjohtaja Eveliina Hostila kertoo hopelaisten olevan suunnattoman kiitollisia, iloisia ja innostuneita tulevan vuoden yhteistyöstä Buorren kanssa. ”Meillä Hopessa on ollut akuutti tarve viestinnän ja markkinoinnin kehittämiselle ja etenkin käytännön toteutukselle, joten ammattilaisen apu tulee todella tarpeeseen”, Eveliina sanoo.

Myös me buorrelaiset olemme valtavan innoissamme tulevasta yhteistyöstä ja uskomme, että Hopen tarpeet ja toiveet sekä Buorren osaaminen ovat vallan toimiva match!
Kerromme pian lisää Buorren ja Hopen yhteisestä hyvän tekemisestä, joten pysy kuulolla.

Lue lisää Hopesta, tee lahjoitus tai ilmoittaudu vaikka vapaaehtoiseksi.


 
Ota
yhteys