Buorrelaisia on taas enemmän

Meitä buorrelaisia on yhteensä jo 30! Toimintamme on alueellisesti jakautunut neljälle paikkakunnalle ja laajan osaamisemme ansiosta asiantuntijamme ovat monen eri alan erikoisosaajia. Kaikki ammattilaisemme eivät ole yhtä näkyvillä kaikille, joten siksi Buorren suuruus pääsee joskus yllättämään.

Uusimmat asiantuntijamme ovat Hannele Puutio ja Jari Lehtineva – molemmat pitkän linjan kokeneita ammattilaisia. Hannele toimii Buorrella asiakaspäällikkönä ja Jari strategisena coachina.

Molemmat ovat jo nopeasti päässeet työssään täyteen vauhtiin, ja toimari Samin sanoihin on helppo yhtyä: ”Huipputyyppejä molemmat.”  Tässä teillekin lisätietoa uusista kollegoistamme.

Millainen on aiempi työurasi ja osaamistaustasi?

Jari: Olen toiminut monissa liikkeenjohdollisissa tehtävissä isoissa ICT-firmoissa. Yleensä roolini on ollut jonkin liiketoiminnan tai myynnin johtaminen ja usein olen löytänyt itseni tilanteista, joissa on lähdetty rakentamaan täysin uutta organisaatiota tai liiketoimintaa. Tietotekniikan ja digitalisaation hyödyntäminen on aina ollut intohimoni. Erikoisosaamistani on digitalisaatio ja sen käytänteet ja tähän aiheeseen liittyen teen myös tutkimusta Vaasan yliopistossa.
 
Hannele: Minulla on pitkä kokemus viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijatehtävistä. Erikoisosaamistani on sisällöntuotanto. Laadukkaaseen ja kiinnostavaan sisältöön sekä sen löydettävyyteen ja monipuoliseen hyödyntämiseen kannattaa satsata. Olen tottunut työskentelemään niin sanotusti asiakkaan puolella, joten nyt on hienoa päästä näkemään asioita toisesta perspektiivistä. Lisäksi teen viestintää Bothnia High 5 -allianssissa, joka suunnittelee ja rakentaa H-uudisrakennusta Vaasan keskussairaalalle. 

Miksi valitsit Buorren?

Jari: Toimin muutama vuosi sitten itsenäisenä yrittäjänä ja sain olla mukana todella mielenkiintoisissa kehitysprojekteissa. Veri vetää takaisin tähän maailmaan ja Buorren toimintatapa sopii hyvin yhteen omien tavoitteideni kanssa. Tarkoitus on, että pääsemme yhdessä kehittämään yritysten strategioita ja edistämään Lean-ajattelua myös markkinoinnissa. Buorressa on hyvä pöhinä päällä ja osaamista kehitetään jatkuvasti.
 
Hannele: Ensivaikutelma Buorresta oli, että täällä on tosi hyvä fiilis. Lisäksi tiesin, että Buorressa on tosi vahva digiosaaminen. Olin kuullut Buorresta paljon hyvää, joten uuteen työtilaisuuteen oli helppo tarttua. Buorressa on loistoporukka ammattilaisia ja toimistolle on kiva tulla.
 

Millaista osaamista sinä tuot Buorrelle?

Hannele: Ehkä lisää ymmärrystä asiakkaan näkökulmasta ja asioista, joista hyvä asiakaskokemus syntyy. Buorresta minulle syntyi heti ensikohtaamisista fiilis, että täällä välitetään asiakkaasta ja uskotaan, että menestys tulee asiakkaan menestymisen kautta, joten siihen on hyvä rakentaa.
 
Jari: Vahva strategiaosaamiseni sekä Lean-asiantuntemukseni varmasti vahvistavat Buorren tulevaisuuden tavoitteita. Tuon mukanani pitkän kokemuksen liikkeenjohdosta ja coachaavan toimintamallin. Lähdemme yhdessä kehittämään entistä laajempaa palvelutarjontaa. 
 

Mitä harrastat?

Jari: Twitterissäni lukee: laulellen eräilevä ja metsästelevä perhokalastaja. Jos ei tarvitse välittää tviitin merkkimäärästä, niin kuvailisin itseäni eräihmiseksi henkeen ja vereen, sillä harrastan kaikkea luontoon liittyvää. Lisäksi laulan perustamassamme Vox Luminum -lauluryhmässä, ja joskus tosiaan tulee lauleskeltua siellä metsässäkin.  
 
Hannele: Minun rakkain harrastukseni on veneily perheen kanssa. Venereissuillamme seikkailemme pitkin Merenkurkkua ja Ruotsin Korkearannikkoa. Muutin Vaasaan reilu kymmenen vuotta sitten ja muistan vieläkin ensimmäisen visiittini Vaasan saaristoon – se oli rakkautta ensisilmäyksellä!
 

Kaipaako liiketoimintasi uusia näkökulmia ja sparrauskumppania? Varaa aika Jarille tästä!

Ota
yhteys