Buorrelle Kauppalehden Menestyjät 2019 -sertifikaatti

Parasta valiojoukkoa

Menestyjä-analyysin toteuttaa vuosittain Kauppalehden tutkimus- ja analyysiyksikkö Balance Consulting. Menestyjäyrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus. Yrityksellä on myös vahva rahoitusrakenne ja jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Menestyjäluokitus kertoo Buorren kuuluvan taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoon. Vain alle viisi prosenttia yrityksistä täyttää Kauppalehden menestyjäluokituksen kriteerit. Menestyjäluokituksen täyttyminen on osoitus siitä, että yrityksen johto ja organisaatio toimivat tehokkaasti ja yrityksestä löytyy tarvittavaa liiketoimintaosaamista. Taloudeltaan vahvat yritykset ovat luotettavia yhteistyökumppaneita sekä vakaita työnantajia.

"Vain alle viisi prosenttia yrityksistä täyttää Kauppalehden menestyjäluokituksen kriteerit."

Olemme Buorrella ylpeitä tästä saavutuksesta. Pyrimme jatkossakin olemaan alamme halutuimpia yhteistyökumppaneita. Lisäksi Buorre haluaa olla vakaa työnantaja ja haluttu työpaikka myös tulevaisuudessa. Teemme Buorrella jatkuvasti töitä kehittyäksemme organisaationa kuin myös työyhteisönä paremmiksi. Menestyjät-sertifikaatti kertoo meille, että jo tehdyllä työllä on saatu aikaan tuloksia ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!


 

Ota
yhteys