Buorren oma toimistomummo on saapunut

Buorre vahvistui jälleen uudella ammattilaisella, kun eilen maanantaina 11.4. toimistomummona aloitti vaasalainen Päivi Tuomisto.

Toimistomummon pestiin palkattu Päivi on työskennellyt yli 20 vuotta yrittäjänä.  Suomennosten ja simultaanitulkkausten lisäksi hän toimii myös personal trainerina.  

”Yksinyrittäjänä olen kuitenkin kaivannut ympärilleni työyhteisöä, ja lähden nyt innolla hoitamaan osa-aikaisesti Buorren toimistoa ja teen mielellään myös muita luovan työympäristön tarjoamia tehtäviä”, kommentoi Päivi uutta työtehtäväänsä.

Toimistomummon paikka huomioitiin laajasti myös mediassa ja se sai Buorren toimitusjohtajan Tuukka Palokankaan mukaan ”odotuksia laajemmat mittasuhteet”. Toimistomummo/ -paappa –rekrystä jutun tekivät ainakin sanomalehti Pohjalainen, Iltasanomat, Radio Nova ja Yle Puhe.

Työhakemuksia toimistomummon tai -paapan tehtävään tuli yli 200 kappaletta. Niistä teimme 12 ehdokkaan listan, josta työntekijät saivat valita yhdessä viisi kandidaattia työhaastatteluun. Työhaastattelutkin pidettiin poikkeuksellisella tavalla: lyhyen haastattelun lisäksi kandidaatilla oli 45 minuuttia aikaa tutustua henkilöstöön. Lopullisen valinnan uudeksi toimistomummoksi tekivät työntekijät yhdessä.

Tervetuloa taloon Päivi – sinua on odotettu!

Ota
yhteys