Muotoilulla lisää kilpailukykyä

Tuomas Paananen

 

Joku voi pitää muotoilua vain kulmien pyöristelynä, todellisuus on toista Buorressa.

 

Tuotteen fyysiset muodot ovat vain jäävuoren huippu, tärkeä asia, mutta usein monien tekijöiden summa ja syyseuraus. Muotoilua ohjaavia vaikuttimia, joita tuotekehitystiimi huomioi voi olla mm. tuotteen tekniset vaatimukset, valmistustapa, valittu teknologia sekä komponentit. Tuotteen muodoilla voidaan vaikuttaa ja ratkoa arkisia asioita, liittyen esimerkiksi tuotteen käytettävyyteen, toimintaan, asennettavuuteen ja huollettavuuteen.

 

Muotoilu on silti vain yksi lenkki tuotekehityksen ketjussa. Tuotekehitys on usein hyvin monisyistä ja muotoilun painoarvo on aina tapauskohtaista. Suurempia ratkaistavia haasteita voi olla tuotteen mekaniikassa, tuotantotekniikassa tai käyttöliittymän sovittamisessa kokonaisuuteen. Olemme huomanneet, että asiakkaamme hyötyvät monialaisesta osaamisestamme. Meiltä löytyy osaaminen koko tuotekehitysketjuun. Monialainen osaajien joukko luo katkeamattoman tuotekehitysketjun, joka takaa paremmat lähtökohdat projektin sisäisessä tiedonkulussa ja aikataulutuksessa. ”Ideasta kaupanhyllylle” on Buorressa todellisuutta.​

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä mitä sinun tuotteellesi voidaan tehdä.

Tuomas Paananen

Tuomas on tuotemuotoilun spesialisti. Tuomas muotoilee taitavasti niin teollisuuden kuin kuluttajienkin käyttöön tarkoitettuja tuotteita ja pakkauksia – ratkaisut ovat funktionaalisia ja tyylikkäitä. Tuomaksen rauhallinen ote takaa projektien onnistumisen.

Tuomaksen yhteystiedot: 

tuomas.paananen@buorre.fi ja 045 632 7971.

Ota
yhteys