Uusi vuosi - uusi toimitusjohtaja

Paulus Perkkiö

Olemme nimittäneet Buorren uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1. alkaen Sami Kullan. Sami siirtyy meille Anvia-Elisalta liiketoiminnan johtotehtävistä. Hänet on kutsuttu myös yhtiön osakkaaksi. Sami tunnetaan markkinoinnin ja palveluiden digitalisaation pioneerina. Hän on ollut käynnistämässä alan yrityksiä sekä mukana isoissa yrityksissä keskeisessä roolissa liiketoimintojen murrostilanteissa.

 

Samin osaaminen tukee kasvuamme

Tämän päivän liike-elämässä toimitaan kansainvälisesti yhä voimakkaammin muuttuvassa maailmassa, jossa tuotteen, palvelun sekä myynnin ja markkinoinnin väliset rajat hämärtyvät ja tuotteistamisen rooli korostuu entisestään. Haluamme kasvaa ja ottaa merkittävän roolin Pohjoismaisella tasolla omalla liiketoiminta-alueellamme. Minut on vakuuttanut Samin näkemyksellisyys, jonka avulla voimme taata asiakkaillemme maailman eturivin osaamisen myös jatkossa.

 

Suuri kiitos Tuukka!

Nykyinen toimitusjohtaja Tuukka Palokangas lopettaa työnsä tammikuun lopussa. Kiitän Tuukkaa yhteisistä kuluneista vuosista. Tuukan johdolla olemme tehneet Buorresta yhden Suomen parhaista työpaikoista ja alan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Toivotamme Tuukalle onnea ja menestystä uusiin vielä tuntemattomiin seikkailuihin Keski-Suomeen.

 

Kohta 10 v, edessä murrosikä ja kasvun vuodet

Olen tyytyväinen menneisiin vuosiin. Yrityksemme täyttää keväällä 10 vuotta. Olemme kasvaneet pienestä toimijasta yhdeksi Suomen merkittävimmistä designtoimistoista. Tällä hetkellä olemme alallamme selkeästi Pohjanmaan suurin toimija ja kasvamme vauhdilla pääkaupunkiseudulla eikä vauhtia yhtään hidasta yhteistyö sisaryrityksemme Seidatin (www.seidat.com) kanssa. Meillä on hyvä porukka ja olemme aina tehneet ahkerasti töitä kasvun eteen. Samin kokemuksen avulla voimme tuoda koko Buorren osaamisen asiakkaidemme käyttöön entistä vahvemmin. Arvostan erityisesti hänen kokemustaan myynnin kehittämisestä ja johtamisesta sekä yrittäjyydestä.

 

Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta toivottaen,

Paulus Perkkiö, Yrittäjä & HPJ

 

 

 

 

Paulus Perkkiö

Paulus on Buorren perustaja, omistaja sekä hallituksen puheenjohtaja. Hän toimii myös Seidat Oy:n toimitusjohtajana.

Pauluksen yhteystiedot: 

paulus.perkkio@buorre.fi

050 324 9248

Ota
yhteys