Uusia tekijöitä!

Vuosi 2017 on alkanut Buorrella vauhdikkaasti. Tilauskirjat ovat täyttyneet nopeasti, ja olemme vahvistaneet osaamistamme seitsemällä uudella työntekijällä, joista viisi toimii Helsingin ja kaksi Vaasan toimistossa. Perinteisen työpaikkailmoittelun sijaan käytimme viidakkorumpuja ja verkostojamme, ja melkoisen nopealla aikataululla olemme saaneet joukkoomme monta huippuosaajaa. Sekään ei kuitenkaan vielä riitä, haemme paraikaa uusia osaajia molempiin toimipisteisiimme – ks. rekrytointi. Väliaikatietona kuitenkin uusien kollegoidemme esittely.

 

 

 

Antti Niemelä ja Noora Lehto aloittivat Vaasan toimistolla helmikuun alussa. Media-assistentiksi kouluttautunut Noora on hankkinut kokemusta tuotantopuolelta ja auttaa Buorrella graafisessa suunnittelussa. Antti on teknisen viestinnän ammattilainen ja tuo Buorrelle graafisen suunnittelun lisäksi osaamista myös käyttöliittymäsuunnittelusta. Lisäksi hän toimii asiakaspäällikkönä.

 

 

Helsingin toimiston uudet tulokkaat ovat vasemmalta Jenni Hänninen, Maria Holma, Paul Fager, Tomi Rinne ja Eveliina Kinnari.

Jenni on graafiseen suunnitteluun erikoistunut medianomi, joka innostuu erityisesti pakkaussuunnittelusta, visuaalisesta ilmeestä ja taittotyöstä. Marialla on pitkä kokemus graafisen alan työtehtävistä, ja viime vuonna hän suoritti graafisen suunnittelijan tutkinnon. Buorrella Gandalfin arvonimen saanut Paul keskittyy digimainontaan. Toimiston operatiivista toimintaa johtava Tomi on hankkinut kokemusta myynnin ja markkinoinnin parista pohjoismaisessa urheiluvälinebisneksessä. Lisäksi hän toimii asiakaspäällikkönä. Muotoiluinstituutista äskettäin teolliseksi muotoilijaksi valmistunut Eve vahvistaa Buorren 3D-visualisoinnin ja muotoilun tiimiä.

Ota
yhteys