Vahvaa markkinoinnin strategista osaamista Pohjanmaalla – Mikko Niinikedosta Buorren Vaasan alueen operatiivinen johtaja

Aiemmin markkinointitoimisto Buorren avainasiakaspäällikkönä toiminut Mikko Niiniketo on nimitetty 19.11. alkaen Buorren Vaasan sekä Pohjois-Suomen alueen operatiiviseksi johtajaksi (COO, Marketing, Vaasa and Northern Finland). Uuden roolinsa myötä Niiniketo vastaa markkinoinnin liiketoiminnan operatiivisesta puolesta Vaasassa ja Pohjois-Suomessa. 
 
Niiniketo on aloittanut Buorrella jo keväällä 2014. Ensimmäiset vuodet menivät projekti- ja asiakaspäällikön rooleissa, viimeisimmät kaksi avainasiakaspäällikkönä. Asiakkaita Niinikedolla on riittänyt laidasta laitaan – toimintaansa aloittelevista pienistä yrityksistä suuriin globaaleihin pörssiyhtiöihin. Asiakkuudet ovat olleet lyhyempiä markkinoinnin projekteja, mutta myös pitkäkestoisia yhteistyöprojekteja, joiden myötä Niiniketo on toiminut yrityksissä ulkoistettuna markkinointipäällikkönä. 
 
 
Kauppatieteiden maisteriksi valmistuneen Niinikedon aikaisempikin työkokemus alalta on vakuuttava, sillä kokemusta löytyy kattavasti myös asiakkaan puolelta, kuten esimerkiksi ABB:lta ja Levón-instituutista. Lisäksi hän on toiminut luennoitsijan tehtävässä niin Vaasan yliopistossa kuin Vaasan ammattikorkeakoulussakin.
 
“Mikko toimii työssään Buorren arvojen mukaisesti ja on tehnyt markkinoinnilla erinomaisia tuloksia asiakkailleen, auttaen heitä myymään enemmän sekä saavuttamaan toimialallaan edelläkävijän aseman. Uudessa tehtävässään Mikko tuo lisätukea muulle henkilöstölle tuloksellisen markkinoinnin harjoittamiseen Vaasan toimistolla. Vastuualueen liikevaihto on noin miljoonan euron luokkaa. Lisäksi Mikko on Buorren johtoryhmän jäsen”, kertoo Buorren toimitusjohtaja Sami Kulla.
 
 
Operatiivisena johtajana Niinikedon laaja ymmärrys Buorren tarjoamista palveluista, asiakkaista ja organisaatiosta antaa mahdollisuuden auttaa myös muita työntekijöitä saavuttamaan entistä parempia tuloksia. 
 
"Olen monipuolisen osaamisen omaava ammattilainen, joka pyrkii auttamaan toisia pääsemään haluttuihin tavoitteisiin. Buorre tarjoaa haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden tavoitella ammatillisia unelmia, unohtamatta, että ihmisellä pitää olla myös riittävästi vastapainoa työlle”, Niiniketo sanoo.
 

Buorre on saamea ja tarkoittaa hyvää

Buorre on Vaasassa vuonna 2007 perustettu markkinointitoimisto, joka keskittyy liiketoiminnallisiin tuloksiin tähtäävään konsultointiin, suunnitteluun ja toteutukseen. Buorren toimintaa ohjaavat selkeät tavoitteet ja mittarit. Joulukuussa 2017 päättyneellä tilikaudella yrityksen liikevaihto oli 1,8 miljoonaa euroa. Buorre on saamea ja tarkoittaa hyvää. Hyvää ovat myös Buorren kattavat palvelut, jotka löytyvät neljältä paikkakunnalta: Helsingistä, Vaasasta, Seinäjoelta ja Kokkolasta.
 
Ota
yhteys