Buorre Vaasa ja Kokkola

Sami Kulla

Sami Kulla

CEO

044 320 0367

Sami on rautainen digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija. Sami on ollut perustamassa useita yrityksiä ja palveluita viimeisen 20 vuoden ajan.  Erityisen vahva Sami on liiketoimintastrategioiden laadinnassa, palveluiden tuotteistamisessa sekä tiedolla johtamisessa ja analytiikassa. Sami on ikuinen partiopoika ja hän tykkää työskennellä ihmisten keskellä.

Tuomas Paananen

Tuomas Paananen

Design Manager

045 632 7971

Tuomas on tuotemuotoilun spesialisti. Tuomas muotoilee taitavasti niin teollisuuden kuin kuluttajienkin käyttöön tarkoitettuja tuotteita ja pakkauksia – ratkaisut ovat funktionaalisia ja tyylikkäitä. Tuomaksen rauhallinen ote takaa projektien onnistumisen.

Mikko Niiniketo

Mikko Niiniketo

Key Account Manager

045 677 4971

Mikko toimii Buorrella markkinoinnin ja palvelukehityksen projekteissa särmänä asiakaspäällikkönä. Mikon KTM-tutkinto sekä aiempi tausta koulutusbisneksessä auttavat häntä ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaa ja pitämään projektit tiukasti aikataulussa.

Kaj Pärkkä

Kaj Pärkkä

Account Manager

044 215 2211

Vaasassa varttuneen Kajn vahvuuksia ovat kokonaisvaltainen liiketoimintaosaaminen sekä tuotekehitys. Kokemus teollisuuden t&k-projekteista, yrittäjyydestä, myynnistä ja sijoittamisesta antaa Kajlle vahvan pohjan yritysten t&k-projekteihin ja myynnin edistämiseen. Kaj pratar gärna också svenska, nauttii musiikista, pelaa sählyä ja viettää aikaa perheen kanssa. 

Piritta Tanttari

Piritta Tanttari

Account Manager

050 518 5918

Buorren asiakaspäällikkö Piritta on kaupassa kasvanut muotoilija. Pirittalla on työkokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta ja markkinoinnista. Muotoilun maisteriopintojen myötä tutuksi ovat tulleet myös palvelumuotoilu, käyttäjälähtöinen suunnittelu, muotoilujohtaminen ja projektinhallinta. Piritta tarttuu asioihin osaavalla otteellaan ja etsii palveluiden kehittämiseen toimivia ratkaisuja.  Vapaa-aikanaan hän opettaa muille tankotanssia ja aerial yogaa.  

Antti Niemelä

Graphic Designer

040 025 2351

Vaasan yliopistosta valmistunut Antti on teknisen viestinnän moniottelija. Ison mediatalon yritys- ja kuluttajamarkkinoinnin parista Buorrelle siirtynyt Antti suunnittelee ja toteuttaa markkinointikokonaisuuksia asiakaslähtöisellä ja käyttäjäystävällisellä otteella. Buorrella hänen työpalettinsa koostuu graafisesta suunnittelusta, käyttöliittymäsuunnittelusta sekä projektien vetämisestä.

Sara Sillanpää

Sara Sillanpää

Account Manager

041 506 1322

Vaasan yliopistosta valmistunut Sara opiskeli pääaineinaan kansainvälistä liiketoiminta ja markkinointia. Vaasasta hän ponkaisi Helsinkiin, missä hän hankki työkokemusta ohjelmistoalalta ja panimoteollisuudesta pitäen hyppysissään myyntiä ja asiakkuudenhallintaa. Muotoilu ja ihmiset ovat Saran sydäntä lähellä, siksi hän syventyykin aiheeseen mielellään palvelumuotoilun- ja innovaatiot yhdistävässä MBA -opinnoissaan. Hän syttyy onnistuneista ja saumattomista palvelukokemuksista niin digitaalisessa kuin fyysisessäkin maailmassa. Pohjanmaan lakeudet vetivät kuitenkin puoleensa ja Sara toimiikin nyt Buorrella asiakaslähtöisiä palveluita muotoilevana asiakaspäällikkönä. Vapaa-ajallaan Sara harrastaa kilpauintia, nauttii perheensä seurasta ja verkostoituu mielellään muiden samanhenkisten ihmisten kanssa.

Milla Monola

Milla Monola

Chief Marketing Officer

040 096 3547

Kokenut brändiammattilainen Milla palasi kotiseudulleen länsirannikolle. Vaasan toimistossa markkinointijohtajana aloittanut Milla on työskennellyt kotimaisten ja kansainvälisten huippubrändien parissa viimeiset parikymmentä vuotta. Kokemusta on kertynyt niin mainostoimistoista, markkinoinnin johtotehtävistä kuin yksityisyrittämisestä. Suurin inspiraatio syntyy kokonaisvaltaisen brändikokemuksen luomisesta - siitä kun kaikki palaset täydentävät toisiaan ja brändillä on aito tarina kerrottavanaan. Kolme poikaa ja Kaapo-koira pitävät tämän daamin vauhdissa. Matkustelu ja kulinaariset kokemukset ovat sydäntä lähellä. Kesäisin Milla pyörittää myös majoituspalvelua idyllisessä Kristiinankaupungissa.

Buorre Helsinki

Tomi Rinne

Tomi Rinne

COO | Account Manager

044 518 9204

Helsingin toimiston operatiivista toimintaa johtava Tomi toimii Buorrella myös asiakaspäällikkönä. Hän on hankkinut kokemusta myynnin ja markkinoinnin parista pohjoismaisessa urheiluvälinebisneksessä, ja hänellä on muun muassa vankka projektinhallintakyky. Etenkin liikkuva kuva ja kuluttajamarkkinointi saavat hänet innostumaan. Juoksun lisäksi hän harrastaa boulderointia ja arvostaa kulinaarisia nautintoja ja matkustamista.

Paulus Perkkiö

Paulus Perkkiö

Entrepreneur | COB

050 324 9248

"Tärkeintä on, että yhteistyö Buorren kanssa hyödyttää asiakkaan liiketoimintaa."

Yrittäjän asenne heijastuu Pauluksen toiminnassa kauas – hän ymmärtää kannattavan yritystoiminnan edellytykset. Yrittäjänä ja hallituksen puheenjohtajana Paulus ohjaa vakaalla kädellä Buorren yleisiä toimintaperiaatteita.

Muut ammattilaiset

Aaron
Aaron
Digital Artist
Aaron

Aaron

Digital Artist

Aaron saapui Buorrelle vahvistamaan digitaalista tiimiä. Buorren jenkki tietää mitä kova työnteko on, ja hänen näytöllään valmistuukin korkeatasoisia animaatioita, messuosastoja sekä digitaalisia ratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. 

Alisa
Alisa
Graphic Designer
Alisa

Alisa

Graphic Designer

Forssasta kotoisin oleva Alisa valmistui kotikaupungistaan media-assistentiksi vuonna 2014 ja aloitti IT-tradenomin opinnot Vaasan ammattikorkeakoulussa vuonna 2015. Alisa on erittäin kiinnostunut graafisesta suunnittelusta ja tekee sitä opintojensa ohella Buorrella. Vapaa-ajallaan hän harrastaa mm. tietokonepelejä, verkkosivujen ja 2D-animaatioiden suunnittelua ja toteutusta ja kissanhoitoa.

Annika
Annika
Junior Copywriter
Annika

Annika

Junior Copywriter

Vaasan yliopistossa kauppatieteitä opiskeleva Annika on opintojensa loppusuoralla. Markkinointi pääaineena ja viestintä sivuaineena on copywriterille erinomainen yhdistelmä. Toimittajanakin kesätöitä tehnyt Annika pitää erityisesti haastattelujen teosta, mutta tulevalta kauppatieteiden maisterilta onnistuu teksti kuin teksti. Vapaa-ajallaan Annika harrastaa juoksua ja valokuvausta Vaasan kauniissa merimaisemissa.

Antti
Antti
Industrial Designer | Graphic Designer
Antti

Antti

Industrial Designer | Graphic Designer

Järvenpäästä kotoisin oleva Antti muutti Helsinkiin neljä vuotta sitten. Hän opiskelee Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa pääaineena teollista muotoilua ja sivuaineina graafista suunnittelua ja pakkaussuunnittelua. Muotoilukokemusta hän on hankkinut harjoittelijana Tikkurilalla ja Upload Audiolla. Opintojen lomassa Buorrella työskentelevä Antti viettää vapaa-aikansa mieluiten retkeillen ja pyöräillen.

Eeva
Graphic Designer

Eeva

Graphic Designer

Kauaa ei Eeva ehtinyt viettää leppoisaa freelancerin arkea, kun Pinja, rikostoveri Kuopion Muotoiluakatemian ajoilta, yhytti hänet vahvistamaan Helsingin toimiston savolaisedustusta. Eeva taitaa asiakaslähtöisen graafisen suunnittelun yritysilmeistä ja printistä web-layouteihin. Eeva tykkää ihmisistä, merkityksistä, väreistä ja boulderoinnista, ja on hieman yllytyshullu.

Hanne
Web Designer

Hanne

Web Designer

Hanne toimii Buorrella Web Designerina / Web Developerina Helsingissä. Aiemmin ollut töissä Fonectalla Website Creatorina - Ideakoneella Web Designerina. Toiminut myös yrittäjänä jonkun vuoden aiemmin. Hanne on energinen ja tykkää saada aikaan mahdollisimman paljon. 

Hannele
Art Director

Hannele

Art Director

Hannele valmistui graafiseksi suunnittelijaksi vuonna 2009 ja siitä lähtien hän on kartuttanut laajan työkokemuksen alalta. Hannele suunnittelee asiakaslähtöisesti sekä printtiin että verkkoon mainoskampanjat, yritysilmeet ja ulkoasut, logot ja esitteet. Hannele taitaa myös videografiikat ja markkinointitekstien kirjoittamisen. 
Vapaa-aikana Hannele retkeilee metsäpolulla, rentoutuu kotisohvalla tv-dekkarin äärellä tai pulikoi avannossa.

Heli
Graphic Designer

Heli

Graphic Designer

Joni
3D Animator | Art Director

Joni

3D Animator | Art Director

Joona
Web Developer | IT

Joona

Web Developer | IT

Digimaailman kasvatti Joona on Buorren web-kehittäjä Kaustiselta. Olen tehnyt töitä monien eri hallintajärjestelmien kanssa, mutta (varsinkin) Drupal on mun juttu. Hyvin optimoidut verkkosivustot tuovat hymyn Joonan huulille. Vapaa-aikaansa hän viettää salilla tai valokuvauksen ja salibandyn parissa.

Mats
Mats
Mechanical Designer
Mats

Mats

Mechanical Designer

Mats on varmasti Vaasan luovin insinööri, jonka kädenjälki täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Hän tekee asiakkaillemme mekaniikkasuunnittelua, teknistä tuotemuotoilua ja visualisointeja. Samalla hän tuo projekteihin ison annoksen käytännöllisyyttä. Mats on aina hyvällä tuulella.

Noora
Graphic Designer

Noora

Graphic Designer

Graafisen alan tuotantopuolelta vankan kokemuksen omaava Noora hoitaa Buorrella graafiseen suunnitteluun liittyviä työtehtäviä. Valokuvaus on Nooran sydäntä lähellä, ja hän nauttii voidessaan hyödyntää kiinnostustaan nyt myös työkoneensa äärellä. Nooraa kiehtovat myös yksinkertaiset skandinaaviset muodot ja sävyt. Nooran vapaa-aika täyttyy jalkapallosta, sählystä, kääpiösnautserin hoidosta, elokuvien katsomisesta ja mökkeilystä meren rannalla.

Oletko se sinä?
Liity tiimiimme!

Oletko se sinä?

Liity tiimiimme!

Haluatko työpaikkaan, jossa on avoin ja reipas tekemisen meininki? Olisiko jotain annettavaakin? Laita hakemus: https://www.buorre.fi/rekry

Päivi
Office Manager | Copywriter

Päivi

Office Manager | Copywriter

Toimistomummoksi pestattu ja office managerina toimiva Päivi on työskennellyt yli 20 vuotta yrittäjänä. Suomennosten ja simultaanitulkkausten lisäksi hän toimii myös hyvinvointivalmentajana. Päivi hoitaa nyt osa-aikaisesti Buorren toimistoa ja osallistuu mielellään asiakasprojekteissa sisällöntuotantoon.

Tii
Tii
Graphic Designer
Tii

Tii

Graphic Designer

Mustasaaresta kotoisin oleva Tii valmistui vuonna 2016 graafiseksi suunnittelijaksi Pietarsaaren Novialta. Sujuvasti kaksikielinen Tii aloittelee nyt Buorrella uraansa ja on kiinnostunut erityisesti perinteisestä kuvittamisesta ja vektorigrafiikasta. Vapaa-aikanaan hän harrastaa luontokuvausta ja kissoja – kotona Voss-kissaansa hoitava Tii tunnustautuu suureksi kissafaniksi!

Löydät meidät täältä

Buorre Helsinki

Döbelninkatu 2 B 17,
00260 Helsinki

 
 

Buorre Vaasa

Hovioikeudenpuistikko 13 B (2. krs),
65100 Vaasa

 
 

Buorre Kokkola

Mäntykangas 20,
67100 Kokkola

 
 

Buorre Seinäjoki

Vaasantie 11 B 133,
60100 Seinäjoki

 
 

Oy Buorre Ab laskutustiedot

Laskutusosoite

Oy Buorre Ab, 2746159-5 

1. VERKKOLASKUT

Verkkolaskuosoite: 003727461595
Operaattori: Maventa (003721291126)
Mikäli laskut lähetetään pankkiverkosta, tulee käyttää alla olevia verkkolaskutustietoja:
Verkkolaskuosoite: 003727461595
Operaattori: Danske Bank (DABAFIHH)

2. LASKUJEN VASTAANOTTO SÄHKÖPOSTITSE SKANNAUSPALVELUUN

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun
sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa
itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 27461595@scan.netvisor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

3. LASKUJEN VASTAANOTTO POSTITSE SKANNAUSPALVELUUN

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan
välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Oy Buorre Ab
27461595
PL 100
80020 Kollektor Scan

 

Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan
automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit,
liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta. Käytäthän
mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen
laskun tietojen tunnistusta varten. Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä
laskuissa.

Buorre Invest laskutustiedot

Laskutusosoite

Buorre Invest Oy, 2146174-6

1. VERKKOLASKUT

Verkkolaskuosoite:FI0315283000129556 
Operaattori: Nordea (Välittäjätunnus: NDEAFIHH) 
Aineistomuoto: Finvoice

2. LASKUJEN VASTAANOTTO SÄHKÖPOSTITSE SKANNAUSPALVELUUN

Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:
Buorre Invest Oy
21461746
PL 100
80020 Kollektor Scan

Laskut tulee lähettää sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa (max. 5MB/tiedosto) osoitteeseen: 21461746@scan.netvisor.fi
Mikäli lasku sisältää liitesivuja, näiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

3. PAPERILASKUJEN SKANNAUSPALVELU

Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:
Buorre Invest Oy
21461746
PL 100
80020 Kollektor Scan

Toivomme saavamme laskut sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilaskutusosoitteeseemme, voitte käyttää laskuskannauspalvelumme osoitetta paperilaskujen lähetykseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Pyydämme teitä huomioimaan, että skannaukseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja ja niiden skannattavia liitteitä. Mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput) ei välity skannauspalvelun kautta. Lähetettäessä laskuja skannauspalveluun joko sähköpostitse tai postitse tulee varmistaa, että skannauspalvelun osoite on määritetty laskulle (ja kirjekuoreen) täsmällisesti. Muuten laskun välittyminen järjestelmäämme voi viivästyä useita vuorokausia.

Buorren sopimusehdot

Sopimusehdot

Buorre käyttää palveluiden tuottamisessa IT2018 sopimusehtoja soveltuvine liitteineen mikäli asiakkaan kanssa ei ole kirjallisesti muuta sovittu 1.3.2018 alkaen. Toimituksen kohde määritellään aina kirjallisesti ja asiakkaan tulee hyväksyä annettu tarjous vähintään sähköpostitse.

 

IT2018 YSE - Yleiset sopimusehdot
IT2018 EAP - Erityisehtoja konsultointi- ja muista asiantuntijapalveluista
IT2018 EOY - Erityisehtoja ohjelmistojen ylläpitopalveluista
IT2018 ETP - Erityisehtoja tietoverkon välityksellä toimitettavista palveluista (Pilvipalvelu)
IT2018 EHK - Erityisehtoja henkilötietojen käsittelyssä
Ota
yhteys