Glaston

Buorre muotoilemassa Glastonin iLooK-järjestelmää


Buorre sai lasinjalostusteknologiayhtiö Glaston Oyj:lta toimeksiannon muotoilla yhtiön uusi iLooK-järjestelmä, joka on kehitetty tehostamaan ja helpottamaan lasin laadunvalvontaa ja karkaisuprosessilinjaa.

 

Glaston – suuri suomalainen pörssiyhtiö

Glaston Oyj on vuonna 1870 perustettu suomalainen pörssiyhtiö, joka on lasinjalostuksen teknologioihin erikoistunut edelläkävijä. Yhtiö toimittaa globaalisti lasinjalostusratkaisuja eri teollisuudenalojen vaativimpiinkin tarpeisiin. Vuoden 2017 liikevaihto oli kunnioitettavat 109,7 miljoonaa euroa.

 

iLooK nostaa lasinvalmistuksen standardeja 

Glastonin iLooK on lasin laadunvalvontaan kehitetty laite, joka on osa lasin karkaisuprosessilinjaa.Laite perustuu onlinejärjestelmään, jonka avulla lasille voidaan asettaa entistä vaativampia standardeja suuremmalla tarkkuudella ja johdonmukaisuudella. iLooK-järjestelmä laskee lasin vääristymiä ja virheitä automaattisesti. Tämä säästää aikaa ja vapauttaa henkilöstöä muihin tehtäviin. Uudet korkeammat laatustandardit ja resurssien vapautuminen takaavat merkittävän kilpailuedun karkaisuprosessissa. 

 


Tyyliä ja käytännöllisyyttä teollisella muotoilulla

Uuden iLooK:in tuotekehitysprojektissa teimme laitteen haluttavan muotoilun lisäksi tuotteen huollettavuuteen ja toiminnallisuuteen liittyviä tärkeitä uudistuksia. Tavoitteenamme oli löytää tuotteelle uusi identiteetti, joka viestii Glastonin ja iLooK:in edelläkävijän asemaa ja näyttää suunnan tulevaisuuden designille alalla. 

 

Käyttöliittymäsuunnittelulla iLook:in toiminnallisuus uudelle tasolle

Muotoiluprojektin aikana Buorre vei myös tuotteen käyttöliittymän toiminnallisuuden ja ulkoasun täysin uudelle tasolle. Kaiken kaikkiaan iLooK-järjestelmä muotoiluineen sekä käyttöliittymän kehittämisineen on saanutkin loistavan vastaanoton. iLooK on viimeisintä huipputekniikkaa ja nyt myös laitteen uuden sukupolven muotoilu sekä käytettävyys ovat vaaditulla high tech -tasolla. 

 


Lisätietoja ILooK:sta löydät oheiselta videolta.

Lisää referenssejä

Pysy mukana kehityskulussa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla markkinoinnin, digipalveluiden ja muotoilun uutisista. Lupaamme inspiroida ja innostaa, emme täyttää sähköpostiasi turhaan!