Buorre-HUR-fotorealistiset-laitekuvat

Fotorealistiset tuoterenderöinnit

Markkinointimateriaalit

Maailman johtavat ratkaisut kuntoutukseen ja kuntosaleille

Kansainvälisestikin tunnettu kokkolalainen HUR suunnittelee voimaharjoittelulaitteita erityisesti senioriliikuntaan, kuntoutukseen ja kuntokeskuksille. HURin toiminta-ajatus on tarjota parhaat konseptit ja tuotteet elinikäisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Yli 30 vuoden ajan HUR on tehnyt vahvaa kehitystyötä, tavoitteenaan parhaat mahdolliset ratkaisut ennaltaehkäisevään, kuntouttavaan ja ylläpitävään liikuntaan.

Buorre-HUR-fotorealistiset-laitekuvat

HURin paineilmatekniikkaan perustuvat kuntoilulaitteet valmistetaan Suomessa ja niitä viedään yli 30 maahan kansainvälisen jakeluverkoston välityksellä. Markkinoinnin tueksi Buorre tuottaa HURille fotorealistisia kuvia kuntolaitteista, joita hyödynnetään yrityksen verkkosivuilla, markkinointimateriaaleissa ja käyttöohjeissa.

Buorre-HUR-fotorealistiset-laitekuvat

”Buorren toiminta on ollut joustavaa ja tehokasta. Viimeisimmän tuotesukupolven kehitystyön aikana omat aikataulumme ja suunnitelmamme muuttuivat useaan otteeseen, joten meille oli tärkeää että saamme hyvälaatuisia rendauksia tarvittaessa hyvinkin nopeasti.”

 

Timo Toivonen, Product Manager, HUR Products & Systems

Buorre-HUR-fotorealistiset-laitekuvat

Fotorealististen laitekuvien lisäksi olemme tehneet HURille myös käyttöohjeiden aktiviteettikuvat ohjeistamaan kuntoilijoita laitteiden oikeasta käytöstä, asennoista ja liikeradoista. Aktiviteettikuvia on hyödynnetty laitteiden mukana tulevissa käyttöohjetauluissa, sekä HUR SmartTouch kosketusnäytön harjoitusohjelmissa.

Ota
yhteys