Vilpe

VILPEn FLOW -sarja on edelläkävijä alallaan


VILPE Oy on yritys, jolla on pitkät perinteet poistoputkien valmistajana. VILPE-poistoputket ja huippuimurit ovat olleet tuttu näky suomalaiskotien katoilla jo lähes neljänkymmenen vuoden ajan. Uuden VILPE FLOW -innovaation myötä poistoputkien ja -imureiden ulkoasu oli syytä päivittää. Aikaisempien menestyksekkäiden yhteistyöprojektien johdosta Buorre oli luonnollinen valinta projektiin.


Muotoilu mahdollisti FLOW-sarjan ylivertaiset ominaisuudet

Buorren tekemällä muotoilulla pyrittiin ennen kaikkea maksimoimaan tuotteen esteettisyys ja haluttavuus, mutta tärkeää oli myös mahdollistaa teknisten ominaisuuksien pääseminen oikeuksiinsa. FLOW-poistoputkien ansioluettelo onkin erittäin vakuuttavaa luettavaa:

Jopa 12% vuotuinen energiansäästö

FLOW-tuotteet käytettynä yhdessä VILPE® Intake -ratkaisun kanssa vähentävät ilmanvaihtokoneen sähkönkulutusta jopa 12 % verrattuna muihin markkinoilla oleviin edellisen sukupolven tuotteisiin.

40% alhaisempi painehäviö

FLOW-sarjan tuotteissa on peräti noin 40% pienempi painehäviö verrattuna aikaisempiin malleihin.

Huippuluokan vedenerotuskyky

Intensiivisen ilmavirtatestauksen ja viimeistellyn muotoilun ansiosta FLOW-tuotteissa on ainutlaatuisen hyvä vedenerottuvuus ja suoraan ylöspäin kohdistettu ilmavirtaus.


Buorren design osaksi koko VILPE-tuoteperhettä

FLOW-sarjan tultua markkinoille, vastaanotto on ollut erinomainen ja poistoputkia on myyty jo tuhansia kappaleita ympäri Eurooppaa. Niinpä VILPE FLOW-poistoputkien lisäksi Buorren suunnittelema moderni ja suoraviivainen design tulee kattamaan huippuimureiden sekä tuuletus- ja poistoputkien koko hattuvalikoiman.


FLOW-sarjan vastaanotto on ollut erinomainen ja poistoputkia on myyty jo tuhansia kappaleita ympäri Eurooppaa.

Lisää referenssejä