Vilpe

VILPEn FLOW -sarja on edelläkävijä alallaan


VILPE Oy on yritys, jolla on pitkät perinteet poistoputkien valmistajana. VILPE-poistoputket ja huippuimurit ovat olleet tuttu näky suomalaiskotien katoilla jo lähes neljänkymmenen vuoden ajan. Uuden VILPE FLOW -innovaation myötä poistoputkien ja -imureiden ulkoasu oli syytä päivittää. Aikaisempien menestyksekkäiden yhteistyöprojektien johdosta Buorre oli luonnollinen valinta projektiin.


Muotoilu mahdollisti FLOW-sarjan ylivertaiset ominaisuudet

Buorren tekemällä muotoilulla pyrittiin ennen kaikkea maksimoimaan tuotteen esteettisyys ja haluttavuus, mutta tärkeää oli myös mahdollistaa teknisten ominaisuuksien pääseminen oikeuksiinsa. FLOW-poistoputkien ansioluettelo onkin erittäin vakuuttavaa luettavaa:

Jopa 12% vuotuinen energiansäästö

FLOW-tuotteet käytettynä yhdessä VILPE® Intake -ratkaisun kanssa vähentävät ilmanvaihtokoneen sähkönkulutusta jopa 12 % verrattuna muihin markkinoilla oleviin edellisen sukupolven tuotteisiin.

40% alhaisempi painehäviö

FLOW-sarjan tuotteissa on peräti noin 40% pienempi painehäviö verrattuna aikaisempiin malleihin.

Huippuluokan vedenerotuskyky

Intensiivisen ilmavirtatestauksen ja viimeistellyn muotoilun ansiosta FLOW-tuotteissa on ainutlaatuisen hyvä vedenerottuvuus ja suoraan ylöspäin kohdistettu ilmavirtaus.


Buorren design osaksi koko VILPE-tuoteperhettä

FLOW-sarjan tultua markkinoille, vastaanotto on ollut erinomainen ja poistoputkia on myyty jo tuhansia kappaleita ympäri Eurooppaa. Niinpä VILPE FLOW-poistoputkien lisäksi Buorren suunnittelema moderni ja suoraviivainen design tulee kattamaan huippuimureiden sekä tuuletus- ja poistoputkien koko hattuvalikoiman.


FLOW-sarjan vastaanotto on ollut erinomainen ja poistoputkia on myyty jo tuhansia kappaleita ympäri Eurooppaa.

Lisää referenssejä

Pysy mukana kehityskulussa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla markkinoinnin, digipalveluiden ja muotoilun uutisista. Lupaamme inspiroida ja innostaa, emme täyttää sähköpostiasi turhaan!