Buorre Helsinki
Mäkelänkatu 52 B, 6. krs
00510 Helsinki

Buorre Vaasa
Hovioikeudenpuistikko 13 B (2.krs)
65100 Vaasa

Buorre Kokkola
Mäntykangas 20,
67100 Kokkola

Buorren ammattilaiset

Tuomas Paananen
Design Manager

Tuomas Paananen

Design Manager

045 632 7971

Tuomas on tuotemuotoilun spesialisti. Tuomas muotoilee taitavasti niin teollisuuden kuin kuluttajienkin käyttöön tarkoitettuja tuotteita ja pakkauksia – ratkaisut ovat funktionaalisia ja tyylikkäitä. Tuomaksen rauhallinen ote takaa projektien onnistumisen.

Mikko Niiniketo
COO, Marketing (Vaasa and Northern Finland)

Mikko Niiniketo

COO, Marketing (Vaasa and Northern Finland)

045 677 4971

Mikko toimii Buorrella markkinoinnin ja palvelukehityksen projekteissa särmänä asiakaspäällikkönä. Mikon KTM-tutkinto sekä aiempi tausta koulutusbisneksessä auttavat häntä ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaa ja pitämään projektit tiukasti aikataulussa.

Kaj Pärkkä
Account Manager

Kaj Pärkkä

Account Manager

044 215 2211

Vaasassa varttuneen Kajn vahvuuksia ovat kokonaisvaltainen liiketoimintaosaaminen sekä tuotekehitys. Kokemus teollisuuden t&k-projekteista, yrittäjyydestä, myynnistä ja sijoittamisesta antaa Kajlle vahvan pohjan yritysten t&k-projekteihin ja myynnin edistämiseen. Kaj pratar gärna också svenska, nauttii musiikista, pelaa sählyä ja viettää aikaa perheen kanssa. 

Piritta Tanttari
Account Manager

Piritta Tanttari

Account Manager

050 518 5918

Buorren asiakaspäällikkö Piritta on kaupassa kasvanut muotoilija. Pirittalla on työkokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta ja markkinoinnista. Muotoilun maisteriopintojen myötä tutuksi ovat tulleet myös palvelumuotoilu, käyttäjälähtöinen suunnittelu, muotoilujohtaminen ja projektinhallinta. Piritta tarttuu asioihin osaavalla otteellaan ja etsii palveluiden kehittämiseen toimivia ratkaisuja.  Vapaa-aikanaan hän opettaa muille tankotanssia ja aerial yogaa.

 

Antti Niemelä
UX/UI Designer & Account Manager

Antti Niemelä

UX/UI Designer & Account Manager

040 025 2351

Vaasan yliopistosta valmistunut Antti on teknisen viestinnän moniottelija. Ison mediatalon yritys- ja kuluttajamarkkinoinnin parista Buorrelle siirtynyt Antti suunnittelee ja toteuttaa markkinointikokonaisuuksia asiakaslähtöisellä ja käyttäjäystävällisellä otteella. Buorrella hänen työpalettinsa koostuu graafisesta suunnittelusta, käyttöliittymäsuunnittelusta sekä projektien vetämisestä.

Hannele Puutio
Account Manager

Hannele Puutio

Account Manager

Hannele on markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija ja toimii Buorrella asiakaspäällikkönä. Hänen erikoisosaamistaan on sisällöntuotanto. Hannelella on pitkä kokemus markkinointi- ja viestintätehtävistä erityisesti rakennusalalta, mutta myös julkisen sektorin puolelta. Hänellä on hyvä ymmärrys ja näkemys siitä, mistä hyvä asiakaskokemus muodostuu. Hannelen rakkain harrastus on veneily perheen kanssa.

Juha Valkama
Account Manager

Juha Valkama

Account Manager

050 529 8613

Juha työskenteli Buorrella ensimmäisen kerran jo vuosia sitten, tuolloin muotoilijana ja projektipäällikkönä. Sen jälkeen hän on toiminut energia-alan pk-yrityksessä monissa eri tehtävässä: projektipäällikkönä, järjestelmäsuunnittelijana, markkinointipäällikkönä ja myyntipäällikkönä. Monipuolinen työkokemus on antanut Juhalle kattavan näkemyksen tuotekehityksestä ja tuotteiden markkinoinnista, ja niinpä hänestä oli luontevaa palata hyödyntämään kokemustaan Buorrella tuotekehityksen ja markkinoinnin asiakaspäällikkönä.

Tomi Rinne
Acting CEO/ COO, Marketing (Helsinki and Southern Finland)

Tomi Rinne

Acting CEO/ COO, Marketing (Helsinki and Southern Finland)

044 518 9204

Helsingin toimiston operatiivista toimintaa johtava Tomi toimii Buorrella myös pallojen pyörittäjäna projektipäällikköna, hänellä on lukuisia verkkosivusto ja digitaalisia kampanjoita takana. Heitä kutsu kahveille tai tule käymään niin Tomi tarjoaa jäätelöä samalla kun keskutellaan miten yrityksen digitaalisia kanavia voidaan oikealla tavalla optimoida ja saada aikaan tuloksia. 

Eeva Halme
Marketing Strategist

Eeva Halme

Marketing Strategist

040 839 6642

Eeva on markkinoinnin ja mainonnan monissa liemissä keitetty ammattilainen, jonka markkinoinnin strateginen osaaminen on suorastaan kadehdittavaa. Kattavalla asiantuntemuksellaan hän löytää ratkaisut ongelmaan kuin ongelmaan. Eeva on hyvin ihmisläheinen henkilö, joka tuo valloittavan persoonansa jokaiseen projektiin. Vapaa-ajallaan Eeva maalaa upeita tauluja ja on ahkera hot joogaaja.

Paulus Perkkiö
Paulus Perkkiö
Entrepreneur | COB
Paulus Perkkiö

Paulus Perkkiö

Entrepreneur | COB

050 324 9248

"Tärkeintä on, että yhteistyö Buorren kanssa hyödyttää asiakkaan liiketoimintaa."

Yrittäjän asenne heijastuu Pauluksen toiminnassa kauas – hän ymmärtää kannattavan yritystoiminnan edellytykset. Yrittäjänä ja hallituksen puheenjohtajana Paulus ohjaa vakaalla kädellä Buorren yleisiä toimintaperiaatteita.

Eeva
Art Director

Eeva

Art Director

Kauaa ei Eeva ehtinyt viettää leppoisaa freelancerin arkea, kun Pinja, rikostoveri Kuopion Muotoiluakatemian ajoilta, yhytti hänet vahvistamaan Helsingin toimiston savolaisedustusta. Eeva taitaa asiakaslähtöisen graafisen suunnittelun yritysilmeistä ja printistä web-layouteihin. Eeva tykkää ihmisistä, merkityksistä, väreistä ja boulderoinnista, ja on hieman yllytyshullu.

Hoang
Hoang
Digital Specialist
Hoang

Hoang

Digital Specialist

Digitaalisen markkinoinnin eksperttimme Hoang on nähnyt maailmaa työskenneltyään aikaisemmin muun muassa Bangkokissa ja Singaporessa. Hän tietää kaiken Google-mainonnasta ja verkkosivujen optimoinnista. Vapaa-ajalla Hoang on kiinnostunut taiteesta, kulttuurista, historiasta, matkustelusta ja laskuvarjohyppäämisestä. Hoang kertookin hypänneensä laskuvarjohypyn jo neljässä eri maassa: Uudessa-Seelannissa, Sveitsissä, Tšekissä ja Taiwanissa.

Laura
Office Assistant

Laura

Office Assistant

Liiketalouden tradenomiksi valmistunut Laura tuli Buorrelle vahvistamaan taloushallintoa ja hoitamaan toimistoassistentin tehtäviä. Vaasaan hänet houkuttelivat alun perin Vaasan yliopiston viestinnän opinnot, joita hän nyt suorittaa töiden ohella. Aikaisemmin kirjanpitäjänä ja palkanlaskijana toiminut Laura pitää numeroiden kanssa työskentelystä, mutta nauttii myös todella paljon uusista opinnoistaan viestinnän saralla. Buorrella hän pääseekin nyt yhdistämään vähän molempia. Vapaa-ajallaan tämä hyväntuulinen Etelä-Pohjanmaan kasvatti harrastaa partiota, urheilee ja pyrkii viettämään mahdollisimman paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Mats
Mechanical Designer

Mats

Mechanical Designer

Mats on varmasti Vaasan luovin insinööri, jonka kädenjälki täyttää myös kansainväliset vaatimukset. Hän tekee asiakkaillemme mekaniikkasuunnittelua, teknistä tuotemuotoilua ja visualisointeja. Samalla hän tuo projekteihin ison annoksen käytännöllisyyttä. Mats on aina hyvällä tuulella.

Noora
Graphic Designer

Noora

Graphic Designer

Graafisen alan tuotantopuolelta vankan kokemuksen omaava Noora hoitaa Buorrella graafiseen suunnitteluun liittyviä työtehtäviä. Valokuvaus on Nooran sydäntä lähellä, ja hän nauttii voidessaan hyödyntää kiinnostustaan nyt myös työkoneensa äärellä. Nooraa kiehtovat myös yksinkertaiset skandinaaviset muodot ja sävyt. Nooran vapaa-aika täyttyy jalkapallosta, sählystä, kääpiösnautserin hoidosta, elokuvien katsomisesta ja mökkeilystä meren rannalla.

Tii
Graphic Designer

Tii

Graphic Designer

Mustasaaresta kotoisin oleva Tii valmistui vuonna 2016 graafiseksi suunnittelijaksi Pietarsaaren Novialta. Sujuvasti kaksikielinen Tii aloittelee nyt Buorrella uraansa ja on kiinnostunut erityisesti perinteisestä kuvittamisesta ja vektorigrafiikasta. Vapaa-aikanaan hän harrastaa luontokuvausta ja kissoja – kotona Voss-kissaansa hoitava Tii tunnustautuu suureksi kissafaniksi!

Ville
Copywriter

Ville

Copywriter

Lahtelaislähtöinen Ville operoi copywriterina Buorren Helsingin toimistolla. Hän on valmistunut Haaga-Heliasta tradenomiksi, erikoistuen mainonnan ja yritysviestinnän opintoihin. Luovuus ja tuloksellinen markkinointi herättää Villen mielenkiinnon tilanteessa kuin tilanteessa. Vapaa-ajan aktiviteetteihin kuuluu kuntosali, kaverit ja kaupunkikulttuuri. Itseään Ville kuvailee “trendikkäästi helsinkiläistyneeksi lahtelaisjuntiksi”.

Oletko se sinä?
Liity tiimiimme!

Oletko se sinä?

Liity tiimiimme!

Haluatko työpaikkaan, jossa on avoin ja reipas tekemisen meininki? Olisiko jotain annettavaakin? Laita hakemus: https://www.buorre.fi/rekry

Oy Buorre Ab laskutustiedot

Laskutusosoite

Oy Buorre Ab, 2746159-5 

1. VERKKOLASKUT

Verkkolaskuosoite: 003727461595
Operaattori: Maventa (003721291126)
Mikäli laskut lähetetään pankkiverkosta, tulee käyttää alla olevia verkkolaskutustietoja:
Verkkolaskuosoite: 003727461595
Operaattori: Danske Bank (DABAFIHH)

2. LASKUJEN VASTAANOTTO SÄHKÖPOSTITSE SKANNAUSPALVELUUN

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun
sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa
itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 27461595@scan.netvisor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

3. LASKUJEN VASTAANOTTO POSTITSE SKANNAUSPALVELUUN

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan
välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Oy Buorre Ab
27461595
PL 100
80020 Kollektor Scan

 

Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan
automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit,
liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta. Käytäthän
mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen
laskun tietojen tunnistusta varten. Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä
laskuissa.

Buorre Invest laskutustiedot

Laskutusosoite

Buorre Invest Oy, 2146174-6

1. VERKKOLASKUT

Verkkolaskuosoite:FI0315283000129556 
Operaattori: Nordea (Välittäjätunnus: NDEAFIHH) 
Aineistomuoto: Finvoice

2. LASKUJEN VASTAANOTTO SÄHKÖPOSTITSE SKANNAUSPALVELUUN

Laskulla tulee olla seuraavat osoitetiedot:
Buorre Invest Oy
21461746
PL 100
80020 Kollektor Scan

Laskut tulee lähettää sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa (max. 5MB/tiedosto) osoitteeseen: 21461746@scan.netvisor.fi
Mikäli lasku sisältää liitesivuja, näiden tulee olla samassa tiedostossa varsinaisen laskun kanssa.

3. PAPERILASKUJEN SKANNAUSPALVELU

Laskulla ja kirjekuoressa tulee olla seuraavat osoitetiedot:
Buorre Invest Oy
21461746
PL 100
80020 Kollektor Scan

Toivomme saavamme laskut sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilaskutusosoitteeseemme, voitte käyttää laskuskannauspalvelumme osoitetta paperilaskujen lähetykseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

Pyydämme teitä huomioimaan, että skannaukseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja ja niiden skannattavia liitteitä. Mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput) ei välity skannauspalvelun kautta. Lähetettäessä laskuja skannauspalveluun joko sähköpostitse tai postitse tulee varmistaa, että skannauspalvelun osoite on määritetty laskulle (ja kirjekuoreen) täsmällisesti. Muuten laskun välittyminen järjestelmäämme voi viivästyä useita vuorokausia.

Buorren sopimusehdot

Sopimusehdot

Buorre käyttää palveluiden tuottamisessa IT2018 sopimusehtoja soveltuvine liitteineen mikäli asiakkaan kanssa ei ole kirjallisesti muuta sovittu 1.3.2018 alkaen. Toimituksen kohde määritellään aina kirjallisesti ja asiakkaan tulee hyväksyä annettu tarjous vähintään sähköpostitse.

 

IT2018 YSE - Yleiset sopimusehdot
IT2018 EAP - Erityisehtoja konsultointi- ja muista asiantuntijapalveluista
IT2018 EOY - Erityisehtoja ohjelmistojen ylläpitopalveluista
IT2018 ETP - Erityisehtoja tietoverkon välityksellä toimitettavista palveluista (Pilvipalvelu)
IT2018 EHK - Erityisehtoja henkilötietojen käsittelyssä
Ota
yhteys