Markkinointi, digipalvelut ja muotoilu laajalla kulmalla

Uskomme, että strategisen, liiketoiminnallisen ja tuotannollisen ymmärryksen avulla luovuuskin tuottaa parhaita tuloksia.

Palvelumme

01

Sisältö- ja kasvumarkkinointi

Luomme markkinointikonsepteja ja brändejä, teemme sisällönsuunnittelua ja -tuotantoa, osaamme hakukoneoptimoinnin sekä sosiaalisen median.

Vahvistamme yrityksesi brändiä vahvalla liiketoiminnallisella osaamisella ja erottuvilla tarinoilla. Tunnistettava, ajassa kiinni oleva sisältö lisää tunnettuutta ja kasvattaa myyntiä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu markkinointi ei ole karsittava kustannus, vaan käänteentekevä sijoitus.

02

Digitaaliset palvelut

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuja, hoidamme verkkosivujen ylläpidon ja jatkokehityksen, toteutamme digitaalista markkinointia, verkkoanalytiikkaa ja SEO-palveluita.

Digitaalisissa palveluissamme nojaamme kokonaisuuksien hahmottamiseen. Teknisesti hiotun toteutuksen seuraksi niinkin simppelit asiat, kuten sopivat mittarit, jatkuva testaus ja optimointi ovat avaimet tulokselliseen digimarkkinointiin ja verkkosivutuotantoon.

03

Tuote- ja palvelumuotoilu

Suunnittelemme käyttöliittymiä ja käyttäjäkokemuksia, toteutamme tarvelähtöistä tuotemuotoilua.

Luomme kilpailuetua tarvekeskeisellä käyttöliittymäsuunnittelulla ja tuotemuotoilulla. Oli tavoitteena sitten valmistuskustannusten karsiminen, huollettavuuden helpottaminen, kestävyyden parantaminen tai käytettävyyden lisääminen, ratkaisemme ongelman tarvelähtöisesti.

Kuinka voimme auttaa?

Luodaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu. Olipa sinulla nerokas idea toteuttamista vailla tai haaste ratkaistavaksi, olemme täällä sinua varten: tekijöidemme silmistä paistaa luovuuden palo ja aito halu muuttaa maailmaa.

Kerro meille yrityksesi tarpeista ja toiveista!


Buorre triangle showing increase in business.

ELY-konsultoinnilla kasvua

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen pk-yrityksille tarjoamia konsultointipalveluita, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti, nopeasti ja joustavasti. Saat kokeneen Buorren asiantuntijan kasvattamaan yrityksesi liiketoimintaa edullisin kustannuksin.

Erikoisalaamme on kehittää ratkaisuja tuottavuuteen ja digitalisointiin, innovaatioiden kaupallistamiseen sekä johtamiseen ja henkilöstöön liittyen. Kerro meille kiinnostuksestasi ELY-konsultointiin juha.huhta@buorre.fi – käydään prosessi yhdessä läpi, me opastamme sinua myös tukihakemuksen tekemisessä.

Buorre on perustettu

2007

Henkilöstö

25

Toimipisteet

Helsinki & Vaasa

Osaamiseemme luottavat
muun muassa

Buorre asiakaslogot

Pysy mukana kehityskulussa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla markkinoinnin, digipalveluiden ja muotoilun uutisista. Lupaamme inspiroida ja innostaa, emme täyttää sähköpostiasi turhaan!