Markkinoinnin ja muotoilun palvelut laajalla kulmalla.

Uskomme, että strategisen, liiketoiminnallisen ja tuotannollisen ymmärryksen avulla luovuuskin tuottaa parhaita tuloksia.

01

Sisältö- ja kasvumarkkinointi

Luomme markkinointikonsepteja ja brändejä, teemme sisällönsuunnittelua ja -tuotantoa, osaamme hakukoneoptimoinnin sekä sosiaalisen median.

Vahvistamme yrityksesi brändiä vahvalla liiketoiminnallisella osaamisella ja erottuvilla tarinoilla. Tunnistettava, ajassa kiinni oleva sisältö lisää tunnettuutta ja kasvattaa myyntiä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu markkinointi ei ole karsittava kustannus, vaan käänteentekevä sijoitus.

02

Digitaaliset palvelut

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuja, hoidamme verkkosivujen ylläpidon ja jatkokehityksen, toteutamme digitaalista markkinointia, verkkoanalytiikkaa ja SEO-palveluita.

Digitaalisissa palveluissamme nojaamme kokonaisuuksien hahmottamiseen. Teknisesti hiotun toteutuksen seuraksi niinkin simppelit asiat, kuten sopivat mittarit, jatkuva testaus ja optimointi ovat avaimet tulokselliseen digimarkkinointiin ja verkkosivutuotantoon.

03

Tuote- ja palvelumuotoilu

Suunnittelemme käyttöliittymiä ja käyttäjäkokemuksia, toteutamme tarvelähtöistä tuotemuotoilua.

Luomme kilpailuetua tarvekeskeisellä käyttöliittymäsuunnittelulla ja tuotemuotoilulla. Oli tavoitteena sitten valmistuskustannusten karsiminen, huollettavuuden helpottaminen, kestävyyden parantaminen tai käytettävyyden lisääminen, ratkaisemme ongelman tarvelähtöisesti.

Jukka Lehvilä

"Yhteiskunnan digitalisoituminen kehittää demokratiaa,

yksilön vapautta, tasa-arvoa ja vaurautta niin valtavasti, että se on paras keino tehdä maailmasta parempi paikka. Toki teknologia ja bisnes on myös  hauskaa ja kiinnostavaa ihan itsessään."

Jukka Lehvilä strategiajohtaja

Perustettu

2007

Henkilöstö

20

Toimipisteet

Helsinki & Vaasa

Osaamiseemme luottavat
muun muassa

Buorre asiakaslogot

Tekijöidemme silmistä paistaa hulluuden luovuuden palo ja aito halu muuttaa maailmaa.

Tähän kun lisätään syvä ymmärryksemme asiakkaan liiketoiminnasta ja datasta, pääsemme yhdessä mihin vain.